Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

lfour

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lfour's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με κάλυψες απόλυτα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !!
  2. Το Θέμα προφανώς, δεν είναι τα 0,15 τμ. Επειδή το τοπογραφικό το θέλω για να κάνω αποδοχή κληρονομιάς , θέλω απλώς να είναι σωστό. Και δεν σας κρύβω ότι δεν τον εμπιστεύομαι πολύ τον τύπο. Με αυτό που λές για τις πλευρές, δεν διαφωνώ καθόλου. Αλλά, δεν θα έπρεπε να αναφέρονται ακριβώς στο τοπογραφικό ? Είναι δηλαδή σωστό στο τοπογραφικό να μου γραφεί πλευρές 22 Χ 32 και 703,85 ? Αν μου έγραφε 21,9953 Χ 32 , δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Απλώς, μου φαίνεται λάθος να αναγράφεται ένα εμβαδόν που δεν προκύπτει απο πουθενά . Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
  3. Καλημέρα σε όλες και όλους. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή δεν είμαι μηχανικός και δεν γνωρίζω. Έχω αναθέσει σε κάποιον μηχανικό να μου φτιάξει ένα τοπογραφικό για κάποιο οικόπεδο που έχω στην κατοχή μου στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων. Μου το έφτιαξε λοιπόν και όταν μου το παρέδωσε παρατήρησα οτι το εμβαδό δεν αντιστοιχεί στον πολλαπλασιασμό τον πλευρών. Εννοώ δηλαδή ότι στο τοπογραφικό που μου παρέδωσε μου απεικονίζει το οικόπεδο ( Απλό Παραλληλόγραμμο, δεν έχει ούτε περίεργες γωνίες ούτε τίποτα ) με μήκη πλευρών 22 μ. και 32 μ. Άρα , το εμβαδόν θα πρέπει να είναι 704 τμ. Σαν Εμβαδόν όμως αναφέρεται 703,85 Τμ. Η απάντηση που μου έδωσε όταν τον ρώτησα ήταν οτι η διαφορά αυτή προκύπτει λόγω τής κλίσης του οικοπέδου. Είναι όντως πιθανό να συμβαινεί κάτι τέτοιο ? Η όντως με δουλεύει ? Είχα στο μυαλό μου οτι ειδικά για ένα απλό παραλληλογραμμό το εμβαδό ισουται με τον πολλαπλασιασμό των πλευρών του. Αλλά ακόμα και ετσι να μήν είναι πώσ προκύπτει η διαφορά τον 0,15 τμ ???? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων για τις απαντήσεις σας !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.