Μετάβαση στο περιεχόμενο

PappaZoi

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by PappaZoi

  1. Kαι μένα το ίδιο @#$%% Πιο γελοιοι από ποτέ Μας βαλανε να πληρώσουμε να μη χρωστάμε,να "κατέβουμε" κατηγορία και ΜΕΤΑ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ Επίσης ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ? εγώ με κλειστά βιβλία ένα χρόνο και θα πληρώσω υπέρ οαεδ? μου είχαν χρεώσει το ίδιο το 2014, τους πήρα για εξηγήσεις και μου είχαν πει ότι ήταν λάθος!Την επόμενη είχε βγει διορθωμενο ειδοποιητήριο.Τώρα είναι νομικά κατοχυρωμένο αυτό??ποιες νομοθεσίες ισχύουν!!! Τελευταία δόση μετά διαγραφή,καραγκιόζηδες όλοι τους
  2. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει πρόβλημα. Εκτός αν είναι "προβληματικοί" οι προμηθευτές
  3. Δε νομίζω τα καθίσματα να θεωρούνται ευφλεκτα. Όντως δεν αναφέρει το Β.Δ 56 για τα μόνιμα συστήματα πυρανίχνευσης. Στον υπολογισμό των ατόμων, υπολογίζεις για σταθερές θέσεις / 0,45 τμ . Για χώρο (όχι αφαιρούμενο πάντα) χωρίς σταθερές θέσεις, υπολογίζεις /1,40 τμ? Δύσκολη περίπτωση, καλά ξεμπερδέματα
  4. Κωνσταντίνε, έχει παρατηρηθεί το ίδιο ακριβώς σε συνάδερφο στην ίδια εταιρεία. Αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και εγώ, που το δημοσιεύεις και μας αποτρέπεις από το να περάσουμε την ίδια ταλαιπωρία που πέρα από το να χάνουμε το χρόνο μας, μας οδηγούν τέτοιες συμπεριφορές να χάνουμε τον αυτοσεβασμό μας και το κουράγιο μας. Καλή χρονιά με προσωπικές επιτυχίες σε σένα και σε όλους μας. Φιλικά, Ζωή
  5. Αρχικά +1000 ειδικά sundance, τα λες ωραία, θα τα πούμε και με μηνύματα.. Για τα παραπάνω.... Προσωπικά 2 χρόνια γραμμένη, τον τελευταίο χρόνο δε πληρώνω, δεν ασχολούμαι και προφανώς θα κάνω παύση-διαγραφή και ό,τι ακολουθεί και ας μη με ξαναγράψουν μετά, θα είναι αστείοι και ας μείνουν να πληρώνουν μόνοι τους . (ikaros13 μια από τα ίδια και εγώ!) Και για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για τους καταρτιζόμενους ανέργους μηχανικούς και μη, επειδή συμμετέχω σε ένα, για να μη τρολλάρω, θα το γράψω ως εξής.. "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑμεΑ δικαιούται π.χ. 5,35 Ε/ώρα σε σχέση με τα 4,85Ε των υπολοίπων(μικτά). Λογικό. Αλλά αν π.χ.το κωφό άτομο τυχαίνει να είναι μηχανικός, δεν δικαιούται επίδομα ΑμεΑ. Είσαι μηχανικός? Δεν είσαι άνεργος... και προφανώς ούτε άτομο με ειδικές ανάγκες."
  6. Εγώ προσωπικά στη θέση σου, θα ζήταγα να μου στείλουν το λέβητα σπίτι... και αν είναι έξυπνος ο ιδιοκτήτης, θα σε πλήρωνε και από πάνω..αν άκουγε το nickname σου!!!
  7. Έπρεπε να περάσω 4 πιστοποιητικά απόψε, τα έχω έτοιμα.. Ευτυχώς δεν είπα στον πελάτη να τον συναντήσω, ενώ επέμενε, γιατί δεν είχα μπει σήμερα στο σύστημα.. (για δουλειά 20 λεπτά!). Καλό θα ήταν σαν επάγγελμα, αλλά τώρα που είμαι μηχανικός είπα να τους βρω άλλη λύση, αφού δε βλέπω να σοβαρεύονται! Είχα προτείνει, να πάρουν κανέναν άνθρωπο παραπάνω για καμιά ΙΤ θέση εργασίας ,να μη πέφτει ο server,αλλά δεν εισακούστηκε!
  8. 21:19.... O διαγωνισμός συνεχίζεται. Οι διοργανωτές (άτομα -κλειδιά!) δεν συμμετέχουν!! (Δείτε τους όρους και προυποθέσεις ... παράγραφος τάδε: Οι νικητές κερδίζουν ένα ΣΚ με τον ikaros13 σε μέρος της επιλογής του και με τα έξοδα πληρωμένα από το ΥΠΕΚΑ) Οι συζητήσεις στο φόρουμ έχουν ανάψει.Οι συμμετέχοντες μας μεταφέρουν με την ευχάριστη διάθεση τους ότι τα υπόλοιπα στοιχεία (φώτο,τοπογραφικά) ανεβαίνουν κανονικά ,αλλά τα αρχεία υποβολής έχουν πρόβλημα! Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και δε θα υπάρξει οριστική υποβολή ακόμα!
  9. 20.51... Ο διαγωνισμός συνεχίζει. Έχεις και εσύ πρόβλημα με το buildingscert? Στείλε sms στο 54999 YPEKA-PEA κενό ΟνομΕπων και κερδίστε ένα Σαβ/κο με τον ikaros13
  10. Το cert έχει πρόβλημα. 07/06 20:42! Το έγραψα πρώτη! Κερδίζω κάτι????
  11. Βραδινή αναφορά. Υπάρχει πρόβλημα. Στέλνω mail. Over
  12. Mετά το τελευταιο ποστ,ξεκόλλησε! Εκείνη την ώρα είχε πάλι πρόβλημα. Εσύ είσαι γκουρού, δε πιάνει!
  13. Τόση ανεργία ΓΙΑΤΙΙΙΙ δε παίρνουν κανέναν που να ξέρει!!!!!!!!!!!!!!! Πάλι τα ίδια! Δεν έχω σταυρώσει πιστοποιητικό από χθες!
  14. Θα στο βγαζε και στη συνεχεια,αν το προχωρουσες,,,, Το κάνουν όλη μέρα σήμερα....
  15. 22/05 23:41:57 Πάλι τα ίδια και με τις δυο εκδόσεις..πώς το κανες εσυ βρε ikaros13!!!
  16. Γιατί,γιατί,γιατί κάθονται και κάνουν τις αλλαγές τους όταν όλοι χρησιμοποιούμε το site και ώρες αιχμής?? Τρεις ώρες παιδευόμουν, είχα ένα κατάστημα και νόμιζα ότι δεν έπαιρνε καλά τη χρήση ή κάτι τέτοιο! Το κανα και στις δυο εκδόσεις και από την αρχή κτλ κτλ! Γιατί δε μπήκα εδώ νωρίτερα! Και ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ επιτέλους δεν παίρνουν κανα δυο τρεις ΙΤ managers να τα φτιάχνουν αμέσως!
  17. Θα παρακαλούσα τους administrators να ανοίξουν ξεχωριστό topic για τον συγκεκριμένο επιδοτούμενο σεμινάριο του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ". Πρόκειται για σεμινάριο μέσω ΟΑΕΔ και Ευρωπαικής Ένωσης (ΕΣΠΑ) για άνεργους (όλων των ειδικοτήτων) μηχανικούς που έχουν κληρωθεί να συμμετάσχουν.Έχει καθυστερήσει 6 ολόκληρους μήνες (δηλ.υπό κανονικές συνθήκες θα τελείωνε τώρα), τρεις φορές έχει αναβληθεί η ημερομηνία έναρξης του και το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ προβάλλει ως δικαιολογίες, α)κωλύμα του Υπουργείου (γενικώς και αορίστως) , β)εμπόδια από μη συμμετοχή των εταιρείων (που θα απασχολούν τους μηχανικούς σε πρακτική άσκηση) κτλ κτλ. Όσο έντονα και αν έχω ζητήσει να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο από αυτούς,εννοείται δεν υπάρχει κανείς. Θα ήθελα οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μου, επιπλέον όποιος αρμόδιος τυχόν παρακολουθεί, γιατί υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα και το ΙΕΚΕΜ επιμένει να μην αναλαμβάνει καμία ευθύνη. (Παράλληλα διεξάγονται όλα τα άλλα σεμινάρια χωρίς καμία καθυστέρηση,όπως για τους ενεργειακούς επιθεωρητές, τα οποία βέβαια χρηματοδοτούμε κυρίως όλοι εμείς οι νέοι μηχανικοί...)
  18. Ναι και μένα το ίδιο μου είχε συμβεί. Δημιούργησα το xml με τα στοιχεία, έβαλα χρήση κατάστημα, ώστε όταν περαστεί στο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ να μη σβήσει τη καρτέλα φωτισμού. Αποθήκευσα το νέο xml και το ανέβασα στο buildingcert.Απο κει και έπειτα μπορείς να ξαναλλάξεις στις επιλογές τη χρήση σε πολυκατοικία (και καταχώριση), να φανεί στο πιστοποιητικό και να γράψεις στον αριθμό ιδιοκτησίας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ι1. Αλλά και πάλι, αυτό που λέει ο hkamp είναι το σωστό.
  19. Η χορήγηση άδειας προσωρινών επιθεωρητών (αιτήσεις μέχρι 28/02/12) αφορά άδειες που θα ισχύουν μέχρι να βγουν οι οριστικοί, όπως οι ήδη υπάρχουσες προσωρινές άδειες?
  20. Eυχαριστώ! Θα τα ακολουθήσω... Ναι, δε το πληρώνομαι. Ενδιάμεση πατάς, αλλά μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές αν θελήσεις.Ενώ η οριστική είναι σαν την παλιά, χωρίς αλλαγές.Πιθανώς αλλάζει και ο Α/Α του pdf, μετά την οριστική..και έχει και υπογραφές.
  21. Γεια σας... Αν κατάλαβα καλά απ'όσα διάβασα, ακολούθησα τα αντίστοιχα για δική μου περίπτωση.. Ισόγειο Κατάστημα 68 τμ -με πατάρι 38 τμ (δε τo έχω λάβει στα τμ υπόψη,μόνο στο ύψος=4μ και μία ενιαία θερμική ζώνη) -και υπόγεια αποθήκη (τη θεώρησα ξεχωριστό μη θερμαινόμενο χώρο,παρά το ότι ενώνονται με εσωτερική σκάλα) Συστήματα θέρμανσης/Ψύξης/ΖΝΧ - έχει κλιματιστικό 24άρι (άρα 7ΚW, για τριτογενή τομέα θεώρησα Θέρμανση COP=3,2 Ψύξη EER=2,8 και Θερμ.Επιφ=Ψυχομεν) - αν και δεν έχει, θεώρησα για ΖΝΧ τοπ.ηλεκτρ.θερμαντήρα όπως στις κατοικίες Φωτισμός!!(SOS) -πρόσθεσα σύστημα φωτισμού, επιφάνεια ίση με τα τμ, ειδικά χαρακτηριστικά :Εγκ.Ισχ/τμ= 9,1 W ,συμφωνα με ΤΟΤΕΕ1 πιν.2.4 -επίδραση φυσ.φωτισμού χειροκίνητος Ακούω τις επισημάνσεις σας, αναρωτιέμαι αν χρειάζεται μηχ.αερισμός, τι σενάρια προτείνετε. Ευχαριστώ!
  22. Γεια σας και απο μένα. Είμαι και εγω φοιτήτρια στους Μηχανολόγους Μηχανικούς. Επειδή σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το DesignBuilder για την διπλωματική μου, θα ήθελα όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη και γνώση του συγκεκριμένου προγράμματος, να επικοινωνήσει μαζί μου. Άτιμος ο χρόνος, μας ασκεί πίεση. Όποιος καταφέρει να με βοηθήσει, θα του τύχει ό,τι ποθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα!!:)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.