Jump to content

J.D.S.

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ουδέτερη

About J.D.S.

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
 1. deathlok Καλημέρα την έκανα την εγγραφή και διάβασα και τις πρότυπες μελέτες, θα κοιτάξω και τα πιθανά λάθη. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
 2. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου astrah, είσαι αρκετά κατατοπιστικός ξεκινάω και βλέπουμε. Για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε?
 3. deathlok το ΦΕΚ το έχω διαβάσει, το πρόβλημά μου είναι πως να ξεκινήσω. Όσο για το μηχανικό στην περιοχή μου κανείς δεν είναι διατεθημένος να σου δείξει. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη νοοτροπία λές και όλοι οι υπόλοιποι φύτρωσαν δεν τους έδειξε κάποιος!! Ευχαριστώ πάντος για την απάντησή σου.
 4. Καλημέρα, Σε οικογενειακή πολυκατοικία (3 όροφο) θέλουν να κάνουν μετατροπή από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο. Δεν υπάρχει καταστατικό καθώς επίσης δεν υπάρχει κοινόχρηστο ρολόι. Το κοινόχρηστο ρεύμα παίρνει από διαμέρισμα και χρησιμοποιεί μόνο φωτισμό και καυστήρα. Θέλω να ρωτήσω εάν μπορούν να ενταχθούν στην επιδότηση του ΕΣΠΑ και επίσης να ρωτήσω, επειδή είναι η πρώτη μου δουλειά τέτοιου είδους, τι χρειάζεται για να ξεκινήσω τη μελέτη . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 5. Καλημέρα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πιστεύω να πάνε όλα καλά και να "ξεβαλτώσουμε" λίγο γιατί όπως έλεγε και ένας καθηγητής μου, πέσαμε σε ύφαλο. Άντε να δούμε! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
 6. Επανέρχομαι, καλημέρα. Η συγκεκριμμένη τεχνική εταιρία ασχολείται με οπτικές ίνες (φτιάχνει δίκτυα με οπτικές ίνες). Αυτό που μου είπε άνθρωπος που δουλεύει είναι ότι χρειάζονται άδεια από τον εκάστοτε δήμο που θα περάσει το δίκτυο και θα πρέπει να γίνεται μία αίτηση για να πάρει άδεια η εταιρία για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες (Σκαψίματα σε δρόμους κλπ.). Τι γνωρίζεται για τέτοιες περιπτώσεις; Μπορώ να κάνω επιβλέψεις σε τέτοιου είδους έργα βάσει του πτυχίου μου (Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ.) Επίσης διάβασα το εξής: Για να εργαστεί ένας Μηχανολόγος Μηχανικός ως Εργολήπτης
 7. Αστέριε ευχαριστώ για την απάντηση θα ρωτήσω περαιτέρω πληροφορίες και μιλάμε ξανά. Κάθε πληροφορία καλή είναι...!
 8. Καλημέρα συνάδελφοι. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ και πρόσφατα μου έγινε πρόταση για δουλειά σε μία εταιρία ως Μηχανικός Έργου. Αρχικά, δεν γνωρίζω πια είναι τα καθήκοντά της συγκεκριμμένης θέσης και δεύτερο δεν γνωρίζω εαν μπορώ να υπογράψω ως Μηχανικός Έργου με βάση το πτυχίο μου. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη.
 9. Καλημέρα συνάδελφοι επειδή μου ζητήθηκε να κάνω τη διαδικασία για υποκυβισμό σε όχημα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο προσχέδιο από τεχνικές περιγραφές και τι άλλο χρειάζεται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί? Είναι η πρώτη φορά που μου ζητάνε κάτι τέτοιο και θα ήθελα τα φώτα σας! Ευχαριστώ!
 10. Καλημέρα, Εαν μπαίνει στο φορουμ καλύτερα γι' αυτόν, να προετοιμάζεται.
 11. Χθές που έλεγξα πάλι την ηλεκτροβάνα του συγκεκριμένου "κυρίου" είδα ότι την είχε τοποθετήση σωστά επάνω. Μάλλον κατάλαβε ότι κάποιος τον ελέγχει. Πάλι καλά.
 12. Δεν ανέβασα το φωτογραφικό υλικό για να διαπιστωθεί καμία ποινική πράξη. Το να δείξεις τι κάνει ο καθένας για να ζεί σε βάρος των υπολοίπων, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα; Επίσης δε ζήτησα να μου κάνει κανείς πραγματογνωμοσύνη, μπορώ και μόνος μου και τέλος τα συμπεράσματα είναι προσωπικά όπως σωστά αναφέρεις. Δε νομίζω να προσβάλω κάποιον με τις εκφράσεις μου, δηλαδή εγώ που πληρώνω για να με κλέβει ο συγκεκριμένος "κύριος" τι είμαι; Ευχαριστώ.
 13. Αυτός είναι πολύ βλάκας απλά έχει βγάλει το μοτερ από επάνω και το έχει ακουμπήσει επάνω στη βαλβίδα. Έχω τραβήξει φωτό για να δείτε. Το ότι κλέβει το ξέρω απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Ευχαριστώ.
 14. Τώρα εξηγείται πως όλοι οι ένοικοι παραπονιούνται για παραπάνω κατανάλωση πετρελαίου στα κοινόχρηστα.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.