Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Petros81

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Petros81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους. Αναφέρω τι με ρώτησαν σήμερα στις εξετάσεις του ΤΕΕ όπως υποσχέθηκα παραπάνω. Τι ρεύμα χρησιμοποιεί ένας μετασχηματιστής+ να ζωγραφίσω έναν! Γιατί χρησιμοποιούμε εναλλασόμενο ρεύμα. 2 ερωτήσεις πάνω σε ανεμογεννήτριες που ήταν το θέμα της πτυχιακής μου. Πώς αλλάζω το AC se DC! Και τελικά, να σχολιάσω πώς αντιμετωπίζονται οι υπερτάσεις+ πόσον ειδών έχουμε. Όλα πηγαν πολύ καλά,τελικά δεν ήταν τίποτα το τρομερό, εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους.
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,αύριο είναι η εξέταση, θα αναφέρω εδώ τις όποιες ερωτήσεις μου κάνουν για μελλοντική χρήση.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος Αγγλίας και την Πέμπτη θα δώσω εξετάσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος στο ΤΕΕ Αθηνών, με θέμα πάνω στην διπλωματική μου εργασία(Ανεμογγενήτριες-λειτουργία συστηματων τους,control systems,αποτελέσματα απο δοκιμές κλπ) Ζητώ από κάποιον συνάδελφο να με βοηθήσει δίνοντας μους κάποιες γενικές οδηγίες για το ύφος των εξετάσεων και αν θυμάται τις όποιες ερωτήσεις του έκαναν, μιας και έχω διαβάσει/ακούσει πολλά και η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.