Μετάβαση στο περιεχόμενο

savas1279

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.i-consulting.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσ/νίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

savas1279's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαίρετε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος στην περίπτωση ύπαρξης δεξαμενής καυσίμων μέσα στο λεβητοστάσιο (αυτό επιτρέπεται αν είναι χωρητικότητας ως 3m3) αν απαιτείται πυράντοχο χώρισμα ούτως ή άλλως ή μόνο αν θέλει κάποιος να μειώσει την ελάχιστη απόσταση που πρέπει να προβλέπεται από λέβητα και καπναγωγό? Στην περίπτωση που υπάρχει πυράντοχο χώρισμα αυτό θα πρέπει να είναι μέχρι την οροφή ή κάποιο ύψος συγκεκριμένο?
  2. Καλησπέρα Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν μπορεί να γίνει κοινή κυκλοφοριακή σύνδεση τριών αγροτεμαχίων με υπάρχον κόμβο τύπου Γ (που υπάρχει νόμιμα για το ένα ακραίο), για αγροτεμάχια τα οποία δεν είναι όμορα (παρεμβάλλεται ανάμεσα τρίτο), αν το εν λόγω αγροτεμάχιο δεν έχει το απαιτούμενο πρόσωπο (40μ για τύπου Γ κόμβο)? Απευθυνόμενος στην ΔΕΣΕ μου είπαν ότι για να γίνει κοινή σύνδεση θα πρέπει να ισχύει το πρόσωπο να είναι 40μ, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει παρέκκλιση σε αυτό. Επίσης αν γίνεται κοινή σύνδεση χρειάζεται συμβολαιογραφική πράξη των τριών ιδιοκτητών?
  3. Μπράβο στους φοιτητές, το προσωπικό και την Διοίκηση του ΤΕΙ (και κυρίως τον κ. Αντιπρόεδρο και Δάσκαλό μας) που διακρίθηκαν και ενέπνευσαν όπως έκαναν πάντα, δείχνοντας ότι αν υπάρχει θέληση συνεργασίας και ξεφύγουμε από λογικές συντεχνιών θα πάμε μπροστά. Σημασία έχει να αγαπάς την επιστήμη που διάλεξες και να δουλεύεις σκληρά.
  4. Καλησπέρα Σε κτίριο χαρακτηρισμένο στην οικοδομική άδεια ως συνεργείο, για να εγκατασταθεί βιοτεχνία (με ισχύ μεγαλύτερη των ορίων του απαλλακτικού) θα πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης σε βιοτεχνικό? Αν ναι, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει γενικές πληροφορίες για το τι χρειάζεται για την αλλαγή χρήσης?
  5. Καλησπέρα σε όλους Επιτρέπεται η εγκατάσταση επαγγελματικού εργαστηρίου (<22kW) σε κτίριο που έχει χαρακτηριστεί γεωργική αποθήκη?
  6. Μπορείς ως ηλεκτροσυγκολλητής να πιστοποιηθείς μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ: http://www.i-consulting.gr/pistopoihsh_sygkollhtwn_-_diadikasiwn_sygkollhshs.html
  7. Υπάρχει η Οδηγία 1999/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Μαΐου 1999, σχετικά με ορισμένες πτυχές της πώλησης και των εγγυήσεων καταναλωτικών αγαθών (31999L0044) η Ελλάδα εναρμονίστηκε με τον ν.3043/2002/ ΦΕΚ 192/21-8-2002 (71999L0044). Σύμφωνα με τα παραπάνω ισχύει εγγύηση 2 ετών για όλα τα προϊόντα που πωλούνται εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης. Πρόσθετα τα συγκεκριμένα προϊόντα θα πρέπει να καλύπτονται και από πιστοποίηση CE υποχρεωτικά σύμφωνα με την Οδηγία 89/106/ΕΚ και εναρμονισμένο πρότυπο ΕΝ που υπάρχει για αυτά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.