Μετάβαση στο περιεχόμενο

νίκη.Στε

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

νίκη.Στε's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Έχω βρει τους νέους πίνακες με τα ημερομίσθια αλλά δεν βρίσκω αν ισχύουν τα παλιά ποσοστά για τις εισφορές( 0,1995 και 0,65891). Γνωρίζει κανείς αν έχουν αλλάξει?
  2. Καλησπέρα. Έχω μια διώροφη μεζονέτα που στα σχέδια της αδείας δείχνει τον 1ο και τον 2ο όροφο να επικοινωνούν με μια μεταλλική στρογγυλή σκάλα. Στην πραγματικότητα όμως συνεχίστηκε η μπετονένια σκάλα που ενώνει το ισόγειο με τον 1ο. Πώς το δηλώνω?
  3. Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση περί του θέματος. Θέλω να κλείσω μια άδεια και να κάνω αίτηση για ρευματοδότηση. Η ερώτηση είναι που θα απευθυνθώ για να κλείσω την άδεια?Στην πολεοδομία ή στην υπηρεσία δόμησης του δήμου(αν υπάρχει)? και τι έντυπα χρειάζομαι?
  4. Είναι αναθεώρηση για παράταση ισχύος εως την ολοκλήρωση των εργασιών
  5. Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα. Έχω να κάνω αναθεώρηση άδειας σε κατασκευή που εχουν τελειώσει ο φέροντας, το σοβατίσματα και κουφώματα. Θα ήθελα λίγη βοήθεια με την τεχνική έκθεση. Υπάρχει μήπως κάποιο υπόδειγμα? Πaρακαλώ να γράψετε την ειδικότητα ακριβώς στo προφίλ σας. Ευχαριστώ. Manolis gon
  6. Έχω τελειώσει πλέον και είχα ξεχάσει να το αλλάξω αλλά το άλλαξα τώρα. το θέμα είναι ότι έχω βρει πολλά και με έχουν μπερδέψει... σε ευχαριστώ ssouani!
  7. Καλησπέρα θέλω να βγάλω άδεια για να τοποθετήσω ικριώματα σε ένα διώροφο για σοβάτισμα και ελαιοχρωματισμό . Όπου και να έχω ψάξει λέει ότι θέλει κανονική άδεια. Τι ακριβώς όμως θα έχει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.