Jump to content

K_PAT

Core Members
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Ουδέτερη

1 Follower

About K_PAT

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Οταν όμως δεν υπάρχει καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται αυτή η προσαύξηση? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σήμερα είναι αυτά τα ψιλά (που σε καμμία περίπτωση δεν τα υποτιμώ και ούτε θέλω να τους τα χαρίσω), αύριο τι μπορεί να είναι.
 2. Ολες οι πληρωμές έγιναν εμπρόθεσμα από την Εθνική. Δεν είναι το ύψος του ποσού αλλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι τρέχεις να μαζέψεις ότι μπορείς μέχρι τηντελευταία στιγμή για να είσαι συνεπής, πληρώνεις και θεωρείς ότι είσαι ΟΚ και μετά πάλι οφείλεις. Θα τα καταλάβαινα και θα το δεχόμουν αν ήμουν εκπρόθεσμος αλλά τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την βοήθεια σου
 3. coulis έλεγξα όντως αυτό που επισημάνατε. Εκεί έχει γίνει καταγραφή προσαύξησης για 4 μήνες συνολικά 10.26€. Ομως οι μήνες αυτοί πληρώθηκαν εγκαίρως: την τελευταία μέρα κάθε φορά αλλά πριν από τις 16:00. Υπάρχει περίπτωση να θεωρήθηκε εκπ΄ροθεσμη η πληρωμή? Στο παρελθόν δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.
 4. Καλησπέρα το δικό μου εμφανίζει προσαύξηση 10.26€ Δεν πλήρωσα καθόλου 2ο και 3ο λόγω Covid, αλλά έχω πληρώσει όλα τα υπόλοιπα εμπρόθεσμα. Επίσης βλέπω ότι έχει 220€ ληξιπρόθεμα τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει.
 5. Συμφωνώ. Σε αυτήν περίπτωση χάνεται η έγκαιρη ολοκλήρωση της δήλωσης. Οπότε θα περιμένω να γίνει γενικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος της κατ. 5.
 6. Πολύ σωστά τα λες. Αλλά μην ξεχνάς ότι οι αποφάσεις αυτές (και άλλες) παίρνονται από ανθρώπους οι οποίοι είναι εκτός πραγματικότητας. Ευτυχώς όμως το ΤΕΕ θα τους τρίξει τα δόντια !!!!!!
 7. Συμφωνώ με αυτά που λες. Μιλάω για δηλώσεις που έχουν ολοκληρωθεί (με ανεβασμένα αρχεία) εντός προθεσμίας. Οπότε στην περίπτωση αυτή αν κατάλαβα καλά δεν μπορούμε να αιτηθούμε "άνοιγμα" της δήλωσης. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό σφάλμα, μάλλον θα περιμένω να υπάρξει μια γενικότερη απόφαση για τις δηλώσεςι κατ. 5
 8. Καλημέρα. Εχω αντίστοιχη περιπτωση όπου εκ των υστέρων διαπίστωσα λάθος στην κάτοψη (όχι τετραγωνικά ή υπόλογισμό προστίμου). Γιατί είσαι τόσο κατηγορηματικά αντίθετος?
 9. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Το είδα αναρτημένο και στο site του αγαπημένου μου ΤΕΕ!!!!!!!!!!
 10. Αυτό με μπέρδεψε διαβάζοντας αρχικά την είδηση. Τελικά τι από τα δύο συμβαίνει γιατί απ' ότι ξέρω και διαβάζω και άλλοι συνάδελφοι μπερδεύτηκαν αρχικά: ή εμείς δεν ξέρουμε να διαβάζουμε ή αυτοί δεν ξέρουν να γράφουν.
 11. Δηλαδή οι δηλώσεις4178 και 4495 που με βάση τις ημερομηνίες πληρωμής τα αρχεία πρέπει να ανέβούν μέχρι 8/11 πήραν αυτή την παράταση ή όχι? Εχω μπερδευτεί.
 12. Μην αγχώνεστε συνάδελφοι. Η ξεφτίλα θα συνεχιστεί. Το μόνο που θα εκλείψει είναι η αξιοπρέπεια του επαγγέλματος. Ολοι οι ανεπάγγελτοι τα βλέπουν όλα έυκολα. Εμείς οι τεμπέληδες φταίμε!!!!!!!!! Εμείς που τρέχουμε από τα χαράματα μέχρι τα μεσάνυχτα να δουλέψουμε, να καλύψουμε υποχρεώσεις, να φέρουμε βόλτα οικογένειες, παιδιά, ασθενείς και γέροντες γονείς. Εμείς που εκπροσωπούμαστε από τα γελοία αυτά ανθρωπάκια. Η εμπλοκή μου σε περιφερειακό τμήμα του ΤΕΕ έσβησε όλες τις αυταπάτες και έλυσε όλες τις απορίες μου. Μετά από 27 σχεδόν χρόνια δεν περιμένω απολύτως τίποτα από κανέναν. Δυστυχώ
 13. 1. Το ΤΕΕ δεν μου παρέχει την υπηρεσία για την οποία πληρώνεται από εμένα. 2. Το ΤΕΕ δεν παρέχει στους πελάτες μου την υπηρεσία για την οποία έχει ήδη εισπράξει τέλος. 3. Αν μιλήσουμε για διαφυγόντα, χαμένες εργατοώρες κλπ, το θέμα δεν μαζεύεται. Δεν αγγίζω την ηθική πλευρά του ζητήματος. Θεωρώ ότι το ΤΕΕ θα έπρεπε από μέρες να έχει δηλώσει αδυναμία διαχείρησης και να καταβάσει τους διακόπτες. Ουσιαστικά βγάζει την ουρά του απέξω και συνεπικουρώντας το υπουργείο μετακυλεί την ευθύνη στις πλάτες των μελών του αντί να την πάρει επάνω του και να σταθεί στο πλάι τους. Οι ανακοινώσει
 14. Καλημέρα το σύστημα έχει πέσει εδώ και μέρες που προσπαθώ να κάνω οριστική σε δηλώσεις 4178 κατ. 5 με όλα πληρωμένα που βρίσκονται σε υπαγωγή. Στην αντίδραση του ΤΕΕ που ζητά παράταση δεν έχω δει αναφορά στο πρόβλημα της πλατφόρμας τους (εκτός αν δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου). Μήπως το ΤΕΕ θεωρεί ότο πρέπει να χτυπάμε "γερμανικά" ή μήπως ότι δεν έχουμε προσωπική ζωή, οικογένειες, παιδιά, υποχρεώσεις κλπ και πρέπει 24/7 να χτυπάμε στις πλατφόρμες τους. Αν δεν δοθεί παράταση θα κινηθώ νομικά εναντίον του ΤΕΕ μαζί με τους πελάτες μου. Το γιατί μετά από 9 χρόνια προσπαθώ να
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.