Jump to content

K_PAT

Core Members
 • Posts

  311
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

K_PAT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ευχαριστώ. Δεν είχα εντοπίσει το συγκεκριμένο νήμα. Απ' ότι διάβασα επιβεβαιώνεται ότι περαιωμένη δήλωση του 4014 δεν αρκεί για να δοθεί βεβαίωση 4495 χωρίς να έχει γίνει μεταφορά.
 2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει ένα άγχος μήπως βγήκε κάτι που δεν έπεσε στην αντίληψη μου και άλλαξε κάτι.
 3. Καλησπέρα Σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο νήμα σε ιδιοκτησία που υπάρχει παράβαση ρυθμισμένη με τον 4014 (ολοκληρωμένη διαδικασία), προκειμένου να εκδοθεί βεβαίωση είναι απαραίτητη η μεταφορά της δήλωσης στον 4495. Εχω καταλάβει σωστά?
 4. Καλημέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχουν τιμολόγια για ενισχυση υποστυλωμάτων και δοκών από οπλισμένο σκυρόδεμα με ινοπλισμένα πολυμερή (FRPs)?
 5. Καλησπέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δοκίμασα όλα αυτά που μου είπατε και άλλα διάφορα που σκέφτηκα αλλά δεν έγινε τίποτα. Μάλιστα το ίδιο αρχείο το έστειλα σε συνάδελφο που το ανέβασε κανονικά. Ψάχνω μήπως έχει γίνει κάποια περίεργη ρύθμιση στους browsers που χρησιμοποιώ. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την απάντηση
 6. Καλημέρα. Το dxf που δοκιμάζω είναι σε έκδοση 2000 και ανεβαίνει κανονικά στις άλλες εφαρμογές στην σελίδα του ΕΚΧΑ. ΔΕν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανεβαίνει στον δασικό χάρτη. Θα το δημιουργήσω εξαρχής και θα προσπαθήσω πάλι. Ευχαρειστώ για την απάντηση σου.
 7. Καλησπέρα. Προσπαθώντας να φορτώσω αρχείο DXF στον χάρτη του 2021 μου βγαίνει μήνυμα ότι είναι αδύνατη η φόρτωση. Το ίδιο αρχείο DXF φορτώνεται κανονικά σε ορθοφωτογραφίες ή παλαιότερες αναρτήσεις. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ
 8. Αυτό έψαχνα, σε ευχαριστώ πολύ.
 9. Καλησπέρα. Γνωρίζει καποιος που μπορώ να βρω τις τιμές ΑΤΟΕ για επισκευές (μανδύες. βλήτρα κλπ)? Ευχαριστώ
 10. Θα θυμίσω την μάλλον παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία: δεν θυμάμαι σε ποιά κυβέρνηση και πότε ακριβώς αλλά ταυτόχρονα είχαμε μηχανικό υπουργό Υγείας (Γείτονας) και γιατρό-οδοντίατρο (Λαλιώτης) υπουργό Δημοσίων Εργων. Οπότε προσωπικά δεν με εκπλήσει τίποτα και δεν έχω καμμία αυταπάτη για το μέλλον.
 11. Η απόλυτη ξεφτίλα συνεχίζεται. Προσωπικά δεν αχολήθηκα ποτέ και ούτε πρόκειται στο μέλλον, χωρίς φυσικά να υποτιμώ αυτά τα ψίχουλα που προκύπτουν για εμάς. Τα έχουμε ανάγκη όλοι και ειδικά αυτή την εποχή. Πόση όμως άλλη ξεφτίλα και αγωνία θα πρέπει να υποστούμε για να ακουστεί κάποια στιγμή και η δική μας φωνή: κατάργηση ελαχίστων, κατηγογορία 5 αυθαιρέτων, εξοικονομώ κλπ. Δεν θέλησα να εμπλακώ γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση και δεν θέλησα μετά από σχεδόν 30 χρόνια να αρχίσω να λέω ψέματα στον κόσμο. Το τι άκουσα δεν λέγεται.
 12. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την φοβερή δουλειά και την διάθεση προσφοράς που σε χαρακτηρίζει. Ευχαριστούμε!
 13. Οταν όμως δεν υπάρχει καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται αυτή η προσαύξηση? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σήμερα είναι αυτά τα ψιλά (που σε καμμία περίπτωση δεν τα υποτιμώ και ούτε θέλω να τους τα χαρίσω), αύριο τι μπορεί να είναι.
 14. Ολες οι πληρωμές έγιναν εμπρόθεσμα από την Εθνική. Δεν είναι το ύψος του ποσού αλλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι τρέχεις να μαζέψεις ότι μπορείς μέχρι τηντελευταία στιγμή για να είσαι συνεπής, πληρώνεις και θεωρείς ότι είσαι ΟΚ και μετά πάλι οφείλεις. Θα τα καταλάβαινα και θα το δεχόμουν αν ήμουν εκπρόθεσμος αλλά τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την βοήθεια σου
 15. coulis έλεγξα όντως αυτό που επισημάνατε. Εκεί έχει γίνει καταγραφή προσαύξησης για 4 μήνες συνολικά 10.26€. Ομως οι μήνες αυτοί πληρώθηκαν εγκαίρως: την τελευταία μέρα κάθε φορά αλλά πριν από τις 16:00. Υπάρχει περίπτωση να θεωρήθηκε εκπ΄ροθεσμη η πληρωμή? Στο παρελθόν δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.