Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΠΟΡΙΩΤΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    30
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΠΟΡΙΩΤΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μόνο ο συναδελφος tpanag εθεσε σωστά το θέμα και βεβαια ο dryft με το παράδειγμα ".. σε περίπτωση δυόροφου με υπόγειο που είναι αυτοτελής λειτουργικά κάθε όροφος αλλά ανήκουν στον ίδιο χωρίς σύσταση και χωρίς άλλους συνιδιοκτήτες ....... θα σε πάρει με τις ντομάτες; " εχει δικιο για τις ντομάτες .
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα ,με ποιο τροπο εξαιρέθηκαν τα δασικα τμήματα από τον οικισμό ?
  3. Μπορεις να μου εξηγησεις ποιος του ζητει βεβαιωση υψηλης παραγωγικοτητας ?
  4. Δυστυχως η υπομονή εχει τελειώσει σε όλους μέσα στον οικισμό λόγω του θορύβου - σκόνης . Θα ζητήσω εεγράφως την απομάκρυνση της κινητής μονάδας και την εγκατάσταση της σε σημειο εκτός οικισμού . Γιαυτό ζητάω μια βοήθεια σχετικά με την νομοθεσία .
  5. Μικρό συγκρότημα, εγκατεστημένο στο χώρο του εργοταξίου με σωρους απο χαλικι αμμο και τσιμεντο σε σιλο . Ολο αυτο βεβαια σε παραδοσιακο οικισμό .
  6. Παρακαλώ πολύ εαν μπορεί καποιος/α συνάδελφος να με βοηθήσει στην νομοθεσία για την εγκατάσταση κινητής μονάδας παραγωγής σκυροδέματος . Το θέμα θέλω να το μελετήσω γιατί σε ένα υπό κατασκεύη δημόσιο έργο έχουν εγκαταστήσει κινητή μονάδα σκυροδέματος και όλο το έργο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή εντός Παραδοσιακού οικισμού . Έχει αραγε όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις ? Θα ήθελα οποιαδήποτε βοήθεια . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!!!!!!
  7. Συνάδελφοι , μηπως καποιος μπορει να μου στειλει την εγγρ-δτε/6923/196/14-2-03 ? ευχαριστώ πολύ
  8. Σας ευχαριστω πολύ όλους . Εγω παντως έχω υπογραψει αρκετες μελετες μικρων έργων και να φανταστεις οτι δεν εχω περάσει ακόμα σεμιναριο επιμόρφωσης !!!
  9. Συναδελφοι καλημερα , με ενδιαφερει και εμενα το θέμα . Ειμαι 6 μήνες διορισμένος σε Δήμο και εχω ήδη υπογράψει μελέτες και εχω ορισθει επιβλέπων σε ενα έργο . Ειναι υποχρεωτικό να υπογραφεί η προγραμματικη σύμβαση ?
  10. Δοκίμασε να βάλεις 10 εκ. και θα με θυμηθεις ! Ειναι λιγο δύσκολο γιατι χρειαζεται διπλό κανδρονι αλλα αξίζει .
  11. Εαν ο CVENG μπορει να με βοηθησει να τις κατεβασω με αλλο τρόπο , θα ειμουν υπόχρεως !!!
  12. Δεν μπορώ να κατεβάσω τις φωτογραφιες και με ενδιαφέρει πολύ το θέμα . Μηπως έχει καποιος καποια ιδέα ?
  13. Εφόσον είναι τοίχος αντιστήριξης και εαν έχει υψος έως δύο μέτρα κάνε μια επίλυση με μειωμένη ποιότητα μπετού . πιστεύω ότι εάν εχεις βάλει και αρκετή όπλιση , μην προσπαθήσεις να το γκρεμίσεις . Βέβαια εάν ήταν κολόνα κτιρίου δεν το συζητάμε .
  14. Παρακαλώ εαν υπαρχει καποιος συναδελφος απο την περιοχή της νήσου Σάμου και ειδικότερα από το Βαθύ που θα ηθελε να με βοηθησει σε ενα ερωτημα για όρους δόμησης . Ευχαριστώ πολυ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.