Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

MindYourStep

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MindYourStep

  1. Μπράβο στο ΤΕΕ, κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε κράτος, ο κάθε Δήμαρχος για τα ψηφαλάκια, να κάνει ότι θέλει και ολοί οι άλλοι (κατασκευαστές, μηχανικοί, αγοραστές) ξεκρέμαστοι. Δεν είναι δυνατόν να σου λέει η ΥΔΟΜ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ δίνουμε άδειες με τα χψ άρθρα ΝΟΚ και να μην έχει βγει ένας φορέας να καλύψει τους μελετητές.
  2. Προχτές μου ήρθαν να συμπληρώσω αίτηση για ΤΑΠ (τους έστειλε ο δήμος στο μηχανικό τους). Τώρα λέω να βάλω ΚΑΦΕ και ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ.
  3. Το θέμα δεν είναι να πέσουν οι αντικειμενικές αλλά να υπάρχει αναλογικότητα, από τι στιγμή που πληρώνονται φόροι βάση των τιμών αυτών.
  4. Καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν υπάρχει διαδικασία ενστάσεων και ποια είναι αυτή. Τα λάθη είναι μεγάλης έκτασης και εξόφθαλμα, και δεν βλέπω κανένα να ασχολείται, ούτε καν δημοσιογραφικά.
  5. Επιτέλους. Πάντως σε συνδυασμό με τίς τιμές που έχουν βγάλει για τα νότια προάστια Αθήνας, έχω αρχίσει και νιώθω ότι ζω σε άλλη χώρα. Οι τιμές είναι για γέλια, σκέτη λοταρία.
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα, μετά την τελευταία αλλαγή στο ΝΟΚ αφαιρέθηκε η παρ 3 του Άρθρου 14 (ΝΟΚ) που προέβλεπε φωταγωγό κλιμακοστασίου 1,20 x 2,00 και πήγαμε πάλι στο Κτηριοδομικό (1,20 x περίπου Δ). Ακούστηκε ότι έχει γίνει από λάθος ,αν και κάποιος το έχει επισημάνει στη διαβούλευση του Αυγούστου. Έχει κανένας ενημέρωση αν περιμένουμε αλλαγή ή τελικά δεν ήταν λάθος;
  7. Πολιτικός Μηχανικός είναι ένας και συγκεκριμένος , όλα τα αλλά παραπέμπουν στο Σκοπιανό. Προφανώς και θα θεωρούσα ότι έχω εξαπατηθεί, το αν θα πλήρωνα΄ εξαρτάτε. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχουν οι σχολές αυτές στα ΤΕΙ από τη στιγμή που τα πολυτεχνεία είναι τεχνολογικά ινστιτούτα, ποια η χρησιμότητα στην διάρθρωση του επαγγέλματος του μηχανικού???
  8. Δηλαδή εμείς δεν έχουμε να φάμε και περιμένετε να πληρωθεί ο ΕΛΟΤ για να βγάλουν τους ΕC, από το 2020 και αυτό.No money, No honey.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.