Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Vick_Y

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vick_Y

  1. Καλό θα ήταν όσοι δεν γνωρίζουν για το τι γίνεται με τις παραχωρήσεις σπιτιών απο τον ΟΕΚ να μην θεωρούν ότι χαρίζονται σπίτια. 35000-40000 ε για κατοικία περίπου 70 τμ με ένα σωρό κακοτεχνίες, ευτελέστατα υλικά, σε πολύ μικρή επαρχιακή πόλη -παράλληλη παρακράτηση ενός μικρού ποσού από την πλειοψηφία των ασφαλισμένων (όχι μόνο των κληρωθέντων)για χρόνια και χρόνια, και για μια 10ετία περίπου πριν το οριστικό παραχωρητήριο των 35000 σε δάνειο (με ευνοικούς όρους-δεν λέω) καταβολή "ενοικίου" ύψους περίπου 100ε το μήνα δεν νομίζω ότι θεωρείται χάρισμα.
  2. Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς, αν στη σφραγίδα που θα βγάλω για υπογραφή σχεδίων μπορώ να βάλω μόνο το ένα από τα δύο κύρια ονόματα που έχω. Κι ας έχω άλλη για την εφορία (από ότι είδα κι εδώ μέσα) που θα έχει και τα δύο ονόματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. ναι είναι το ίδιο κτίριο, πρόκειται για το διπλανό διαμέρισμα κ εννοείται πως και το δικό μου σχέδιο και το σχέδιο των διπλανών δείχνει το παράθυρο αλλού. απλά το θέμα είναι πως στους υπόλοιπους ορόφους που δεν υπάρχουν μπαλκόνια σαν το δικό μου, τα παράθυρα του μπάνιου είναι σε αυτή την πλευρά κατασκευασμένα κι έτσι δείχνω εγώ η "περίεργη" της υπόθεσης που απλά ζητώ να εφαρμοστεί το σχέδιο! τώρα είπαμε να φωνάξουμε και μηχανικό και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι αλλά το πρόβλημα είναι πως οι διπλανοί είναι μη συνεννοήσιμοι...
  4. Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκει το ερώτημά μου για αυτό αποφάσισα να το θέσω εδώ. Το διαμέρισμά μου είναι σε ημιόροφο και από την πίσω πλευρά έχει ένα σχετικά μεγάλο μπαλκόνι. Το θέμα είναι ότι στο μπαλκόνι αυτό "βγαίνει" το παράθυρο του μπάνιου του διπλανού διαμερίσματος. Αντίστοιχα στην υπόλοιπη οικοδομή τα παράθυρα των μπάνιων είναι προς την ίδια πλευρά αλλά στα "απέναντι" διαμερίσματα δεν υπάρχουν μπαλκόνια, όπως υπάρχει στο δικό μου. Επιπλέον, με βάση το σχέδιο του ορόφου που έχω το παράθυρο του άλλου διαμερίσματος έπρεπε να είναι στον κάθετο τοίχο συγκριτικά με αυτό που είναι τώρα, μετά το δικό μου μπαλκόνι. Με ενοχλεί γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω στην ουσία το μπαλκόνι μου. Κανονικά το παράθυρο αυτό δεν είναι παράνομο? Τι να κάνω? Παρακαλώ διευκρινίστε το επάγγελμά σας. ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.