Μετάβαση στο περιεχόμενο

alkiss

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

alkiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχουμε ένα σπίτι σε χωριό μπροστά σε δρόμο 4 μέτρων με συμβόλαιο και τοπογραφικό από το 1998. Τα τελευταία 2 χρόνια ο γείτονας ζητάει δρόμο μέσα από το οικόπεδό μας για να πάει σπίτι του επειδή είναι ευθεία. Ο ίδιος μπορεί να πάει στο σπίτι του από άλλο δρομο τον οποίο όμως δεν κάνει καμία ενέργεια να ανοιχτεί επειδή είναι πολύ κατηφορικός. Επειδή είναι μεγάλος μπαγαπόντης έβγαλαν απόφαση με το τοπικό συμβούλιο ότι υπήρχε δρόμος μέσα από την αυλή μας από παλιά και ζητάει απολλοτροίωση του οικοπέδου για να περάσει. Η απόφασή αυτή έχει πάει και στον δήμο και εμείς το μάθαμε εντελώς τυχαία όταν πήγαμε να πληρώσουμε κάτι στο δήμο. Δεν είχαμε εισοποιηθεί για τίποτα ότι γίνονται τέτοιες ενέργειες. Τώρα αυτός περνάει με τα πόδια μέσα από την αυλή μας με το έτσι θέλω. Εμείς δεν το είχαμε φράξει τόσα χρόνια επειδή δεν φανταζόμασταν ότι θα συμβούν όλα αυτά. Και τώρα ο πρόεδρος του χωριού μας απειλεί ότι αν το φράξουμε θα μας κάνουν ασφαλιστικά μέτρα ότι καταπατάμε δρόμο. Να σας ενημερώσω ότι τα τελευταία δέκα χρόνια ουδείς πέρναγε μέσα από την αυλή μας και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Τώρα που θέλει ο γείτονας δρόμο γίνονται όλα αυτά. Μας έχουν βάλει σε μία διαδικασία να υπερασπιζόμαστε την περιουσία μας. Μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά και να μας φέρονται έτσι????
  2. Έχουμε φτιάξει ένα σπίτι σε χωριό με πρόσωπο σε γράνα και τώρα μας ζητάνε να αφήσουμε να περάσουν μπροστά ακριβώς από την πόρτα μας. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στο τοπογραφικό μας αλλά οι παππούδες λένε ότι υπήρχε. Έχουν το δικαίωμα να μας εξεναγκάσουν και τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποτρέψουμε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.