Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsiber

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsiber's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω και η πολεοδομία να έχει την ίδια γνώμη...
  2. Συμφωνώ, αλλά το πρόβλημά είναι ότι προϋπάρχει μεν πριν το 1985 ως δύο (οικόπεδα) του ίδιου ιδιοκτήτη ο οποίος τα πουλάει το 1989 ως ένα οικόπεδο. Είναι πράγματι οικοδομήσιμo;
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα. Ένας πελάτης μου (Α) θέλει να αγοράσει ένα οικόπεδο 144,69 τ.μ. σε οικισμό <2000 κατοίκων. Αρτιότητα οικισμού 1000τ.μ. Το οικόπεδο προϋπάρχει ως έχει από το 1989 με συμβόλαιο αγοραπωλησίας απο τον (Β). Ο (Β) το είχε αποκτήσει κατά μεν τμήμα του επιφανείας 63 τ.μ. το έτος 1980 απο τον (Γ) και δε το υπόλοιπο τμήμα του επιφανείας 81,69 τ.μ. το έτος 1920 από άτυπη δωρεά από κάποιον συγγενή του. Στο συμβόλαιο του 1989 αναφέρει ο μηχανικός στην υπεύθυνη δήλωσή του, ότι το οικόπεδο επιφάνειας 144,69 τ.μ. είναι αρτίο κατά παρέκλιση και οικοδομήσιμο. Στα προηγούμενα συμβόλαια δεν αναφέρεται πουθενά ότι έγινε κάποια συνένωση, έστω και παράνομη. Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας πάνω στο θέμα. Είναι το οικόπεδο οικοδομήσιμο ή όχι;
  4. Κοιτάξτε με προσοχή το λεβητοστάσιο. Η βαλβίδα ασφαλείας του λέβητα είναι τοποθετημένη μετά τον κυκλοφορητή...(ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να λειτουργήσει...)
  5. Συνάδελφοι καλημέρα. Ψάχνω τεχνική έκθεση για την επεξεργασία και διάθεση αποβλήτων ελαιοτριβείου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας.
  6. όχι συνάδελφε δεν είναι η βεβαίωση της εετεμ. είναι το χαρτί που πρεπει να πάρεις από την οικεία νομαρχία σου, από το τμήμα βιομηχανίας. (η δική μας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.)
  7. ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! το άλλο θέμα όμως είναι η αρτιότητα του και η δόμηση του.(ερώτηση 1) πόση δόμηση παίρνει; 200 τ.μ. ή όση αναλογή στα 550 τ.μ. αφού παίρνει την αρτιότητα του οικισμού (1000τ.μ.);
  8. καλησπέρα σε όλους! θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω πρόβλημα. έχω ένα οικόπεδο 550τ.μ. εν μέρει εντός 200τ.μ. και εν μέρει εκτός 350τ.μ., σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων με αρτιότητα του οικισμού σύμφωνα με την απόφαση του νομάρχη 1000τ.μ. ερώτηση 1: τι γίνεται με την αρτιότητα του οικοπέδου που είναι μικρότερη του οικισμού;μπορεί δηλαδή να χτίσει μόνο στο τμήμα που είναι εντός και με τη δόμηση των 200τ.μ.; ερώτηση 2: το οικόπεδο είναι τυφλό. υπάρχει δημοτικός δρόμος σε κάθετη απόσταση 35μ. αλλά μεσολαβεί ένα άλλο οικόπεδο άλλου ιδιοκτήτη.τι πρέπει να γίνει για να οικοδομηθεί; μπορεί ο γείτονας να του παραχωρήσει κοινόχρηστη εμβασία πλάτους 4μ.;(μήπως είναι υποχρεωμένος γι'αυτό ερώτηση 3: αν παραχωρηθεί κοινόχρηστη εμβασία θα πρέπει να διέρχεται από το τμήμα του οικοπέδου που είναι εντός ή δεν παίζει ρόλο κάτι τέτοιο:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.