Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GeoLev

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

GeoLev's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. η απόφαση 551/2008 είναι για οικόπεδα εκτός οικισμού το ερώτημα έγινε γι α οικόπεδο εντός οικισμου (παραβλεψη μου που ξεχασα να το αναφέρω)
  2. Καλησπέρα Διάβασα ένα ρεπορτάζ στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" 21/02/10 για την κατάργηση της δόμησης σε οικοπεδα απο κατάτμηση με αναδρομική ισχή απο το 1985 με απόφαση του συμβουλείου επικρατίας ακόμα και σε οικόπεδα που έχουν κάνει παραχωριση τμήματος οικοπεδου για κοινοχρηστο χώρο . Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι : Σε ένα οικόπεδο το οποιο δεν εχει τίτλο ιδιοκτησίας ,δηλαδή πρόκειτε να γίνει συμβόλαιο με χρησηκτισία ή καπια κληρονομιά επίσης είναι προυφιστάμενο του 1985 με υπευθ.δήλωση δημάρχου αλλά για να είναι οικοδομίσιμο έχει κανει παραχωριση τμήματος στον Δήμο το 200+ α) Η παραχώρηση τμήματος στον δήμο κανει το οικοπεδο τμήμα κατάτμησης ; β) Το παραπάνω οικόπεδο επίρεάζεται απο τη συγκεκριμένη απόφαση του ΣΕ ; Να συμπληρώσω οτί το οικόπεδο είχε πρόσωπο σε δημοτικο δρόμο 2 μέτρων ο οποίος εγινε θεωριτικά 4 μ μέτα απο την παραχώριση Το οικόπεδο είναι εντός οικισμού Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
  3. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις . Νόμιζα ότι το κόστος θα ήταν παραπάνω άλλα νομίζω και εγώ από την μικρή πείρα που έχω οτι τελικά αξίζει να κάνω αυτή την επένδηση Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
  4. Kαλησπέρα . Είμαι νέος μηχανικός και έχω ξεκινήσει να κάνω καπια τοπογραφικά και κάπιες άδειες και έχω δει οτι μου χρειάζονται συνεχώς ΦΕΚ για όρους δόμησης κτλ. Υπάρχει καπιο site όπου μπόρω να βρίσκω τα ΦΕΚ χωρίς συνδρομή? Αν όχι , έχει κάπιος να μου προτίνει αλλη λύση εκτός απο το http://www.et.gr που γνωρίζω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.