Jump to content

mintzax

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ουδέτερη

7 Followers

About mintzax

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ευχαριστώ. Μια ερώτηση ακόμα, Έκανα τη πληρωμή στο Παρακαταθηκων και Δανείων. Στο τμήμα που έχω κυκλώσει στη φωτοτυπία που επισυνάπτω δεν θα έπρεπε να γράφει Α.Α.Ν.Ε.Λ.?
 2. Καλημέρα, ερώτηση σχετικά με την εγγυητική επιστολή για το ΣΔΑ. Το έργο που έχω σκοπό να πληρώσω εγγυητική είναι σε άλλο Δήμο από αυτόν που εκδίδω την άδεια. Υπέρ ποίου Δήμου θα πληρωθεί το ποσό της εγγυητικής? Ευχαριστώ.
 3. Πρώτα τακτοποίηση και μετά αποπεράτωση (λόγω ημιτελούς), και θα υπάρξει παραβίαση του Δ προσθέτοντας την θερμοπρόσοψη. Τελικά το λέει ξεκάθαρα ο ΝΟΚ πως δεν υπάρχει θέμα μέχρι 15 εκατοστά!! Ευχαριστώ πάντως!
 4. Καλησπέρα. Κάνω μια τακτοποίηση και αποπεράτωση σε ενα κτίσμα το οποία βρίσκεται ακριβώς σε απόσταση Δ (2,50 μ στην περιοχή - Σχέδιο Πόλης), κατασκευής 1979. Στην άδεια αποπεράτωσης θα βάλω και θερμοπρόσοψη πάχους 0,05μ + επίχρισμα κτλ. Επιτρέπεται στο Δ να κάνω θερμοπρόσοψη? Και εαν ναι, πόσο?, γιατι η υπάλληλος της πολεοδομίας κάτι μου ανεφερε για ποσοστό 5% του Δ.
 5. Καλησπέρα. Τυγχάνει να δουλεύω με εσωτερικό modem 0.5w εως 2w (έχει επιλογή) σε TRIMBLE R10. α) Στην επιλογή των 0.5w και σε φυσιολογικές συνθήκες (χωρίς λόφους - πολυκατοικίες) η επικοινωνία φτάνει εως 2.5 χλμ.... δύσκολα στα 3χλμ. Στα 2w με ίδιες συνθήκες εχω πετύχει εως τώρα επικοινωνία 8-9 χλμ. β) Στην επιλογή των 2w και σε συνθήκες πυκνού σχεδίου πόλης αν η βάση ειναι σε κάποια ταράτσα υπολόγισε λιγότερο απο το 25% των παραπάνω αποστάσεων.... αν δεν βρίσκεται σε κάποια ταράτσα, οι αποστάσεις κατεβαίνουν κι αλλο... (με 2w γύρω στο 1 - 1.5 χλμ) γ) Με εξωτερικό modem οι αποστάσεις είναι λίγο καλύτερες απο οτι με εσωτερικο επειδή υπάρχει η δυνατότητα ανύψωσης. ειχα επιτύχει με καλές συνθήκες γύρω στα 15 χλμ επικοινωνία. δ) Οι αποστάσεις μεγαλώνουν πολύ όταν παρεμβάλεται θάλασσα. Άποψή μου. ¨Οχι πάνω απο 2w modem... Δεν προτείνεται να απέχει ο base με τον rover σε αποστάσεις πάνω απο 10-15χλμ... Ελπίζω να βοήθησα...
 6. Ευχαριστώ τον συνάδελφο για την άψογη συναλλαγή που είχαμε. (πωληση γαιωδαιτικου σταθμού)

  1. mintzax

   mintzax

   Ανταποδίδω. Καλές δουλειές να έχεις...

 7. Καλησπέρα. Η ιδιωτική εκκλησία μπαίνει στις υπηρεσίες. Η ερώτησή μου είναι εάν λαμβάνει μειωτικό 0,50 (ως βοηθητικός χώρος), ή λαμβάνεται σαν κύριος χώρος. Ευχαριστώ!
 8. 1) Έχω αποθήκη εντός οικισμού 69 τμ. Στο οικόπεδο δεν υπάρχουν άλλα κτίσματα. Ως κυρία κατοικία ή ως άλλη κατοικία το δηλώνω? 2) Εαν κάνω λάθος αρχική υποβολή, μπορώ να αγνοήσω το πρόστιμο και να το υποβάλω εκ νέου? Μιλάμε στην περίπτωση που το πρόστιμο είναι γύρω στα 500 ευρώ και λόγο λάθους βγήκε παράβολο 1000€ Ευχαριστώ.
 9. Καλησπέρα. Έχω μια υπόθεση σε προσφυγικό συνοικισμό στο Σχέδιο Πόλης Πατρών προς τακτοποίηση, όπου ο πελάτης έχει κτίσει παρανόμως σε τμήμα των εσωτερικών δρόμων επικοινωνίας. Ο Δήμος Πατρέων μου λέει πως δεν έχει αρμοδιότητα ως προς τους "δρόμους" αυτούς και για τις Ο.Γ. ασχολούνται μόνο στη περίμετρο του Ο.Τ. Έχει κανείς υπόψιν του την τύχη των εσωτερικών δρόμων, και κατά συνέπεια μπορώ να τακτοποιήσω το αυθαίρετο? Ευχαριστώ!
 10. Σε συνέχεια του πρώτου ερωτήματος, καταθέτω και την δικιά μου ερώτηση, με τη διαφορά πως έχω 55 μ πρόσωπο που απαιτείται & εμβαδόν οικοπέδο 1807 τμ, αλλά πριν την παραχώρηση σε κοινή χρήση εδαφολωρίδας. Μετά την παραχώρηση έχω 1700. Ισχύει η παρ. 6 ή όχι?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.