Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

EVILANGELSK

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

EVILANGELSK's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλη χρονια σε ολους! θα ηθελα να μου προτεινετε καποια προγραμματα με βαση την εμπειρια σας. -για τις μελετες ενεργειακης επιθεωρησης: παρολο που εχω ηδη αγορασει ολο το fine και το adapt της 4m τα οποια και χρυσοπληρωσα ενω ειναι ηδη αρκετα δυσχρηστα και παρουσιαζουν πολλα σφαλματα, δεν συμπεριλαμβανουν το ΥΠΕΚΑ που "φροντιζει" για αυτες τις μελετες. τα 1200Ε που ζητα η 4m ειναι υπερβολικα, μιας και ο σχεδιασμος μπορει να γινει απο το fine που ηδη εχω. ποιο προγραμμα ΠΛΗΡΕΣ (φωτοτεχνια κτλ) μπορειτε να μου προτεινετε? -για τις μελετες φωτοβολταικων: γνωριζετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κανω μελετες για φωτοβολταικα και να συμπεριλαμβανει μονογραμικο σχεδιο και ηλιοφανειες ανα περιοχη για σωστη εγκατασταση? (της 4m που επικοινωνισα με την εταιρια δεν ειναι επαρκες, ουτε αξιοπιστο) -για μελετες τεχνικου ασφαλειας: χωρις να θελω να υποβαθμισω καποια εταιρια θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα, οχι της 4m, ωστε να γινεται πιο γρηγορα η δουλεια μου οσον αφορα το γραφειοκρατικο κομματι (νομοσχεδια, ΦΕΚ κτλ για καθε επιχειρηση) με εκτιμηση!
  2. EVILANGELSK

    4Μ vs TiSoft

    καλη χρονια σε ολους! θα ηθελα να μου προτεινετε καποια προγραμματα με βαση την εμπειρια σας. -για τις μελετες ενεργειακης επιθεωρησης: παρολο που εχω ηδη αγορασει ολο το fine και το adapt της 4m τα οποια και χρυσοπληρωσα ενω ειναι ηδη αρκετα δυσχρηστα και παρουσιαζουν πολλα σφαλματα, δεν συμπεριλαμβανουν το ΥΠΕΚΑ που "φροντιζει" για αυτες τις μελετες. τα 1200Ε που ζητα η 4m ειναι υπερβολικα, μιας και ο σχεδιασμος μπορει να γινει απο το fine που ηδη εχω. ποιο προγραμμα ΠΛΗΡΕΣ (φωτοτεχνια κτλ) μπορειτε να μου προτεινετε? -για τις μελετες φωτοβολταικων: γνωριζετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κανω μελετες για φωτοβολταικα και να συμπεριλαμβανει μονογραμικο σχεδιο και ηλιοφανειες ανα περιοχη για σωστη εγκατασταση? (της 4m που επικοινωνισα με την εταιρια δεν ειναι επαρκες, ουτε αξιοπιστο) -για μελετες τεχνικου ασφαλειας: χωρις να θελω να υποβαθμισω καποια εταιρια θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα, οχι της 4m, ωστε να γινεται πιο γρηγορα η δουλεια μου οσον αφορα το γραφειοκρατικο κομματι (νομοσχεδια, ΦΕΚ κτλ για καθε επιχειρηση) με εκτιμηση!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.