Μετάβαση στο περιεχόμενο

sbarelis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sbarelis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από ότι γνωρίζω η πολυκατοικία είναι 35 ετών + και η περιοχή είναι στ Νέο Κόσμο Αθήνας.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σας, αν και ήλπιζα να πρόκειται για ένα πιο συνηθησμένο πρόβλημα υγρασίας. Η πλάκα αππό την άνω πλευρά από όσο γνωρίζω είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μιας και δεν μένω σε αυτό το σπίτι (είναι της μητέρας μου) θα της μιλήσω να ρίξει μια ματία πάλι.
  3. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα το οποίο παρουσίαζεται στο ταβάνι ενός διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο, όπου οποίο δεν έχει άλλο διαμέρισμα από επάνω. Το ταβάνι σε γενικές γραμμές έχει ξεφλουδίσει και παρουσιάζονται έντονα σημάδια υγρασίας όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η θέρμανση γίνεται κατά κύριο λόγο με κλιματιστικό και περιστασιακά. Παλαιότερα σε θέρμανση με καλοριφέρ δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Γενικότερα τα δωμάτια αερίζονται καλά. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια μέθοδο επισκευής του ταβανιού, η οποία να έχει αντοχή στην υγρασία και να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η δημιουργία του ίδιου προβλήματος; Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.