Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

spiros198

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spiros198's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, ιδιοκτήτης κτηνοτρόφος που βγήκε στην σύνταξη το 2013 (δηλωμένο στο ΟΣΔΕ εως τότε), νοικιάζει την σταυλική του εγκατάσταση σε κτηνοτρόφο από τις αρχές του 2019.Πρέπει να γίνει τακτοποίηση λόγω καταγγελίας.Σκέφτομαι να κάνω την δήλωση στο όνομα του ενοικιαστή και όχι του ιδιοκτήτη.Συμφωνείτε;
  2. Η καλύτερη ατάκα που διάβασα απ'το πρωί. Ξεκίνα την αίτηση σου απ'την αρχή και προσπερνάει το βήμα της επαλήθευσης(επειδή έχει ήδη γίνει κατά πάσα πιθανότητα) .Εγώ έτσι προχώρησα.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, η ερώτηση αφορά το δικό μου ακίνητο , εχω την ψιλή κυριότητα 100% σε διαμέρισμα το οποίο ενοικιαζεται(ως 1η κατοικία), Μου δίνουν την επικαρπία οι γονείς μου με συμβόλαιο σήμερα 1/03/2018 και κάνω μισθωτήριο αμέσως με τον ίδιο ενοικιαστή.Μπορώ να κάνω αίτηση στο πρόγραμμα εγώ παρόλο που απέκτησα την επικαρπία σήμερα; Ευχαριστώ πολύ.
  4. Συνάδελφε , δεν μπορεί ο πελάτης να τα έχει όλα.Προσωπικά θεωρώ οτι πρέπει να πληρώνει ο πελάτης το ΠΕΑ με το που το παραδίδεις και εφόσον αναλάβεις όλη την σύνταξη του ηλεκτρονικού του φακέλου και όλη την ευθύνη φυσικά,θα πρέπει να πληρώνεσαι και επιπλέον ποσό γιατί το πόσό του σύμβουλου έργου το θεωρώ πάρα πολύ μικρό για να σε καλύψει.
  5. Ούτε εγώ είμαι μέσα και είχα κάνει τα χαρτιά μου σωστά με επιβεβαίωση με ημερομηνία αίτησης 25/09/2013.Μπορείτε( αυτοί που εγκρίθηκαν) να βάλετε ημερομηνία αίτησης, για να δούμε με ποιον τρόπο γίνεται η επιλογή.Ευχαριστώ.
  6. Συνάδελφε, δεν είναι κακό να πιστεύουμε καμιά φορά και τον άλλον, σου είπα οτι δεν ανήκω σε κάποια παράταξη αλλά δεν μπορώ να βλέπω μια μικρή προσπάθεια και να τα ρίχνω όλα στο ''όλοι ίδιοι είναι''.Εννοείται πως χρειάζεται οργάνωση αλλά αυτή η ''οργάνωση '' πρέπει να ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους, έστω και την ύστατη ώρα,έστω κι ας είναι μάταιη πλέον.
  7. Η φράση όλες οι παρατάξεις το ίδιο είναι ,τα λέει όλα ,με αυτά τα μυαλά να καθίσουμε να μας .... και να μην κάνουμε τίποτα γιατί όλες οι παρατάξεις το ίδιο είναι !!!Δεν ανήκω σε κάποια παράταξη αλλά δεν μπορώ να βλέπω εδώ που φτάσαμε να κατηγορούμε κι αυτούς τους λίγους που παλεύουν ότι το κάνουν για δικούς τους σκοπούς.
  8. Από τους λίγους που παλεύουν στον χώρο πάντως.Έβαλαν αυτό που βρήκε κάποιο μέλος τους, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις δεν είναι και για ειρωνεία όμως και για πυροτεχνήματα!! Φιλικά πάντα.
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι, εχω συμβόλαιο διαμερίσματος σε πολυκατοικία με πυλωτή , όπου περιγράφεται θέση σταθμευσης αυτοκινήτου επιφάνειας 21 τ.μ. με ποσσοστό 1/1000 επί του οικοπέδου(του έχουν δώσει χιλιοστά). Στην κάτοψη της πολεοδομίας ο χώρος της πυλωτής είναι αδιαμόρφωτος, στην πραγματικότητα παραμένει αδιαμόρφωτος. Λεπτομέρεια , στο συμβόλαιο αναφέρεται οτι στην πράξη συστάσεως οριζοντίου ιδιοκτησίας με βάση μια κατοψη πυλωτής (οχι της πολεοδομίας) υπάρχουν οι θέσεις παρκινγκ Π1-Π5 και περιγράφει με τι συνορεύει η κάθε μία. Μου ζητάνε βεβαίωση για το παρκινγκ για μεταβίβαση του.Μπορώ να την δώσω ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  10. Γεια σας συνάδελφοι , θέλω την γνώμη σας για την παρακάτω περίπτωση: Πέτρινη κατοικία προ 55, αποδεδειγμένα, 90τ.μ. με αυθαίρετη προσθήκη 8 τ.μ. εφαπτόμενη με το σπίτι που έχει ενσωματωθεί στο παλιό πέτρινο.Στα 8 τ.μ δεν κάνω καμιά αλλαγή με το πρόγραμμα.Βάζω τον ιδιοκτήτη να κάνει τακτοποίηση η προχωράω χωρίς τακτοποίηση αφού ενημερώσω τον ιδιοκτήτη για το πως έχει η κατάσταση;
  11. Μπράβο , συνάδελφε, τα ίδια έκανα κι εγώ , απλά τους πήρε μία μέρα για να με καλέσουν να υπογράψω εγώ.Κατα την γνώμη μου θα π΄ρεπει να λέμε και ονόματα σε τέτοιες περιπτώσεις , εμένα στην Eurobank μου έτυχε αυτό και από τότε έχω μια χαρά εξυπηρέτηση, και ο άγιος φοβέρα θέλει.
  12. Γεια σας συνάδελφοι, θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα ερώτημα. Σε πέτρινη κατοικία με ημιυπόγειο, το ύψος του ημιυπογείου είναι σε όλα τα σημεία του κάτω από 1.70μ.,βάσει του κτιριοδομικού άρθρο 8 :ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, το ελάχιστο ύψος ενός χώρου βοηθητικής χρήσης είναι 1,90μ. Θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης να δηλώνει τον χώρο αυτό στο Ε9 ή όχι ;
  13. Γεια σας συνάδελφοι, θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα ερώτημα. Σε πέτρινη κατοικία με ημιυπόγειο, το ύψος του ημιυπογείου είναι σε όλα τα σημεία του κάτω από 1.70μ.,βάσει του κτιριοδομικού άρθρο 8 :ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, το ελάχιστο ύψος ενός χώρου βοηθητικής χρήσης είναι 1,90μ. Θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης να δηλώνει τον χώρο αυτό στο Ε9 ή όχι ;
  14. κι εγώ την πρώτη επιλογή θα έκανα, αλλά μια επισήμανση για άλλες δηλώσεις, για να βάλεις την αλλαγή διαστάσεων του εξώστη στην 3η κατηγορία πρέπει να ελέγξεις το 10%, και η διαμερισμάτωση όταν δεν είναι η μοναδική αυθαιρεσία δηλώνεται ως λοιπή παράβαση και δεν πάει ξεχωριστά 500άρικο. Δοκίμασε δήλωση με μια λοιπή παράβαση και τσεκαρισμένο το κουτάκι της διαμερισμάτωσης και δεν θα σου το δεχτεί.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.