Jump to content

Geor21

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Καλή

2 Followers

About Geor21

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
 1. Καλησπέρα κι από εμένα.... #%$^%%&^ !!!! το λογισμικό του ΤΕΕ. Μαύρη απελπισία. Λοιπόν η δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής , εκτός από πολλά που αναφέρθηκαν και τα αντιμετώπισα κι εγώ.... Για να σταματήσει να μου βγάζει λάθος στο σύστημα φωτισμού έπρεπε στη στήλη του ποσοστού τεχνητού φωτισμού, όπου ήταν 0 να το σβήσω και να το ξαναπληκτρολογήσω χειροκίνητα.... Μα παίζουν εκεί στο ΤΕΕ ή νομίζουν ότι εμείς παίζουμε και πρέπει να τους βρούμε τα bugs στο ψαχουλευτό;
 2. Εγώ είμαι κολλημένος με τα αρχαία , τους αρχαίους, τα βυζαντινά μνημεία και την Ιστορία γενικότερα. Οι αρχαιολόγοι απ την άλλη είναι εντελώς αδιάφοροι. Παρ ότι σε όλες τις Αρχαιολογικές υπηρεσίες που έχω πάει εδώ στην Κρήτη συνάντησα ευγένεια και τρόπους, διαπίστωσα επίσης μια ραθυμία και ένα σχολαστικισμό στην εκτέλεση των εργασιών, μια απίστευτη δυσκαμψία και μια τεράστια βαρεμάρα. Εαν αγαπούσαν το επάγγελμά τους θα διεκπεραίωναν κατ αρχήν ελέγχους για εργασίες πολύ μικρότερου μεγέθους από μια μεγάλη επένδυση, σε μικρό χρόνο.. Και ναι όταν κάνει 42 ημέρες να πάει ένας απλός φάκελος από τη Γραμματεία στον υπάλληλο ενώ ο χρόνος τρέχει, το φπα αλλάζει,επιχειρήσεις παλεύουν με νύχια και με δόντια την κάθε μέρα, είναι καθαρή όχι τροχοπέδη, αλλά νάρκη για την ανάπτυξη και για τη διάσωση των αρχαίων.
 3. Ναι αλλά το "πιστεύω" δεν είναι αποδεικτική μεθοδος. Βέβαια μέχρι να αποδειχθεί πλήρως και καθολικα το φαινόμενο, μπορεί η κατάσταση να μην είναι αντιστρέψιμη θα μου οει κάποιος..Η μεταστροφή βέβαια των μετεωρολόγων είναι εντυπωσιακη .
 4. Καλήηηηη BAS !!!
 5. (Ο ... Τοπογράφος απαντάω εγώ σε κάτι τέτοιες ερωτήσεις. Οι μισοί πράγματι έχουν απορία οπότε εξηγώ ότι τα πάντα ξεκινούν από το Τοπογραφικό, μετά το σωστό σχεδιασμό, μετά τη μελέτη κτλ. Οι άλλοι μισοί που κάνουν τους πονηρούς, γενικά το βουλώνουν. Βέβαια ο Αρχιτέκτονας δε φέρει τον τίτλο τζάμπα, κατά την εμπειρία μου είναι η κορυφή της πυραμίδας ακόμη και σε συνήθη έργα που οι ειδικότητες πρακτικά μπορεί να αλληλεπικαλύπτονται. Όλα αυτά λίγο εκτός θέματος.) Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα και δε δέχομαι κανενός είδους τσουβάλιασμα. Οι Λαϊκισμοί είναι εύκολοι και μας οδήγησαν εδώ. Όχι ούτε φοροδιέφευγαν όλοι, ούτε όλοι που φοροδιέφευγαν είχαν τα ίδια κίνητρα. Συμφωνώ με την άποψη παραπάνω της ταύτισης του ΠΜ ειδικά με τον εργολάβο. Γενικά ο "εργολάβος" είναι αντιπαθής στον κόσμο διότι τους ... παίρνει τα χρήματα. Υπήρχε κάποια εποχή ένα μεταίχμιο μεταξύ της παράδοσης του έργου και της εξόφλησης του τιμήματος όπου ο ιδιότης έχει πρακτικά και την περιουσία του αποπερατωμένη και το λογαριασμό ακόμη ακέραιο ή έστω γεμάτο. Κατόπιν τα χρήματα έφευγαν από τον ιδιώτη και εξοφλούνταν οι κατασκευαστές κτλ. Στο σημείο αυτό ξέσπαγε η γκρίνια , και η μονόπλευρη αλλαγή της διάθεσης για λίγο. Αργότερα βέβαια αυτό εξανεμιζόταν αλλά κάποια πίκρα έμενε.
 6. Μπράβο στο Παλληκάρι. Μυαλό. Μακάρι να ήταν δυνατό να μείνει εδώ και να προσφέρει εδώ.
 7. Ε βέβαια. Να διεκπεραιώσουμε και τις εσωτερικές υπηρεσιακές εργασίες , όχι μόνον να εξυπηρετούμε το κοινό. Και να μας διακόπτει. Το πρόβλημα σ αυτό τον τόπο είναι ότι κάνουμε ότι δε βλέπουμε το προφανές και δεν κάνει κανείς τίποτα. Ε λοιπόν θα πηγαίνω κάθε Πέμπτη να πίνω το καφεδάκι μου εκεί, δουλειά δεν έχω. Τι κάνουμε; Θεσμοθετούμε την Κοπάνα και την Αργία; Και σε άλλες υπηρεσίες τα ίδια και εξυπηρέτηση 11.00 με 13.00. Αλήθεια στέκει νομικά αυτό ή είναι στα πλαίσια του δημιουργικού δημοσίου τομέα και φτάνει να ακούγεται λογικό, από την πολύ επανάληψη;
 8. Το γεγονός και μόνο ότι δεν επιτρέπεται η αποπληρωμή των δανείων , είναι αρκετά μεγάλο καμπανάκι, τι καμπανάκι καμπαναριό, του τι θα ακολουθήσει. Οι Τράπεζες έχουν πληροφορίες καλύτερες από του μέσου πολίτη, και εικόνα στην αγορά. Εμείς κι αν χαλαρώσαμε λίγο λόγω καιρού δε σημαίνει κάτι. Οι συμφωνίες, τα προαπαιτούμενα και οι λοιπές ανοησίες είναι πολιτικά παιχνίδια, εφ όσον δεν υπάρχει χρήμα. Στάχτη στα μάτια και αυταπάτες δικές μας και των Ευρωπαίων. Τα μέτρα πιθανότατα δε θα αποδώσουν και θα έχουμε νέα κρίση σε 3 μήνες με την αξιολόγηση. Χειμώνας να μπαίνει, στη Γειτονιά μαύρος χαμός, Μετανάστες και λαθρομετανάστες να έρχονται καραβιές, ανεργία τρελή και το μεγαλύτερο απ όλα τα προβλήματα: πότε να κάμει εκλογές ο Πρωθυπουργός μας, και αν θα σταματήσει να είναι η Ζωή πρόεδρος της Βουλής. Θλίψη Κύριοι, μόνο θλίψη.
 9. Αποκλείεται. Κάποιο λάθος. Παράταση; Μπα. Για να σοβαρευτούμε βέβαια, θα πρέπει καποια στιγμή να αρχίζουμε κάτι και να το τελειώνουμε, αφού βέβαια το έχουμε προγραμματίσει ρεαλιστικά. Αφού είναι προφανές το τι γίνεται γιατί να κοροιδευόμαστε αφού δε μας υποχρέωσε κανείς να επιβάλλουμε εξετάσεις; Καλό βόλι αύριο Αδέλφια.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.