Μετάβαση στο περιεχόμενο

roula cv

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

roula cv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι και συμφοιτητές για σας! Κι εγω κληρώθηκα 25.
  2. Έχετε δίκιο δεν χρειάζεται υπόλοιπο ΣΔ. Μου το είπαν λάθος στην πολεοδομία...
  3. Έχω μια παρόμοια υπόθεση. Δηλαδή υπόγειο που έγινε κατοικία και αυξήθηκαν τα τετραγωνικά του και διαφορές στα τετραγωνικά του ισογείου. Στην πολεοδομία που ρώτησα μου είπαν ότι τακτοποιείται μόνο ότι φαίνεται στην άδεια, και μόνο αν έχει εξαντληθεί ο ΣΔ. Στην περιπτωση μου υπάρχει υπόλοιπο ΣΔ οπότε δεν μπορώ να τακτοποιήσω τίποτα αλλά να τα νομιμοποιήσω με νέα άδεια και με τα σχετικά πρόστημα.
  4. Έχω μια περίπτωση στην οποία το μισό υπόγειο φαίνεται στην άδεια, και το άλλο μισό φάνεται σαν μπαζωμένο. Στην πραγματικότητα όλο το υπόγειο (και ο χώρος που φαίνεται μπαζωμένος) εξέχει 1.80 από το φυσικό έδαφος και χρησιμοποιείται για κατοικία. Μπορεί να γίνει τακτοποίηση όλου του χώρου με τον νέο νόμο?
  5. Κι εμένα τόσο γρήγορα μου ήρθε.Από την ημερομηνία της προέγκρισης έχεις 30 μέρες να έχεις έτοιμο το γραφείο ,τιμολόγια εξοφλημένα 6000 ευρώ και κάποια χαρτιά που χρειάζονται. Πήγαινε στον ΟΑΕΔ να στα πούν αναλυτικά και να κλείσεις και ραντεβού ελέγχου. Αν πληρώσεις με πιστωτική (με δόσεις) και συνεννοηθείς τα τιμολόγιά σου να γράφουν πάνω "εξοφλήθη" και έχεις και την απόδειξη πληρωμής δεν θα έχεις πρόβλημα.
  6. Όχι, δεν ισχύει κατί τέτοιο. Κρατάς υποχρεωτικά το γραφείο για ένα χρόνο, παίρνεις 15000 και αν αποφασίσεις να το κρατήσεις άλλα δύο χρόνια παίρνεις άλλα 6000.
  7. Το πρόγραμμα έχει λήξει μόνο σε Αττική και νησιά Αιγαίου. Καλυτερα να επικοινωνήσεις με τον ΟΑΕΔ της περιοχής σου και θα στα πούν όλα.
  8. Έχω την εντύπωση πως δεν επιδοτούνται τα σεμινάρια, μόνο ο εξοπλισμός. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ.
  9. giorgara πολύ υπερβολικά μου φαίνονται αυτά. Δεν νομίζω ότι τηρούνται στην πράξη. Ο περισσότερος κόσμος αγοράζει έπιπλα και εγκρίνεται η επιδότηση για αυτούς.Επιπλέον εγώ στο επενδυτικό μου σχέδιο δεν έγραψα αναλυτικά τι θα αγόραζα, από ποιόν προμηθευτή, και με τι κόστος.Παρόλα αυτά πήρα προέγκριση.
  10. thanasisrou ρώτησα και εγώ σε ένα υποκατάστημα Αττικής , και συγκεκριμένα για πιστωτική κάρτα και μου ζήτησαν εκαθαριστικό σημείωμα. Μου είπαν ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα αυτό που λένε δηλαδή δάνειο μόνο με τον Α.Μ ΤΕΕ για τους νέους μηχανικούς. Μου είπαν να ρωτήσω πάλι σε κανά δίμηνο.... Τώρα κανείς δεν σου δίνει τόσο εύκολα δάνειο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.