Μετάβαση στο περιεχόμενο

yannisbobo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

yannisbobo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (2013) φεύγω για μεταπτυχιακό στο UCL, στο Λονδίνο. Οι εστίες όμως δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι και επίσης βλέπω πως και το ίδιο το Πανεπιστήμιο συμβουλεύει τους μεταπτυχιακούς να μην προτιμήσουν να μείνουν εκεί. Έτσι, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας σας θα έχει τον ίδιο προορισμό την ερχόμενη χρονιά ώστε να ερχόμασταν σε επικοινωνία με σκοπό να βρούμε διαμέρισμα για συγκατοίκηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας παιδιά.
  2. Έκλεισε παιδιά..αν και πιο ακριβό (όπως και πολύ πιο ακρινή η ζωή στο Λονδίνο) η απόφαση είναι Project and Enterprise Management στο Bartlett του UCL..για το Bath έχεις δίκιο topap, αλλά είναι distance learning
  3. Καλησπέρα σε όλους Πριν 3-4 μήνες πήρα την απόφαση για μεταπτυχιακό στο πεδίο του project management στην κατασκευή .Έπειτα από ενδελεχή έρευνα κατέληξα στα προγράμματα που προσφέρουν τα εξής Πανεπιστήμια : Manchester, Reading, Loughborough, Brirmingham και Heriot-Watt. Θα ήθελα να μου μεταφέρετε γνώμες και τυχόν εμπειρίες που μπορεί να έχετε για τα παραπάνω ιδρύματα όσον αφορά το συγκεκριμένο πεδίο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  4. Ένας υπόγειος χώρος σε περιοχή που η χρήση γης είναι αμιγής κατοικία πρόκειται να αλλάξει νόμιμα χρήση σε επαγγελματικό χώρο. Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί χώροι που μπορούν να βρίσκονται στο υπόγειο;Ρωτάω για να μην υπάρξει πρόβλημα να δοθεί κάποια άδεια στο μέλλον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.