Μετάβαση στο περιεχόμενο

mavlamemos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mavlamemos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πραγματι αυτο με ενδιαφερει.παντα ακουγα γιαυτες τις εννοιες στη σχολη και ποτε δεν καταλαβαινα τι ειναι γιατι οπως προειπα... Σας ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας.Με κατατοπισανε ως προς τις εννοιες και τι ειναι το καθενα απο αυτα και εβγαλα οχι μια αλλα πολλες ακρες.
  2. Π.χ. λεγαμε στους ατμολεβητες για την αυξηση την εντροπιας του συστηματος και οτι το νερο οταν εχει μεγαλυτερη εντροπια απορροφαει περισσοτερα ποσα ενεργειας και μεταφερει παερισσοτερη θερμοτητα.Θελω να καταλαβω που χρησιμοποιουνται π.χ. την εντροπια την συνανταμε εκει και οριζεται ως αυτο και το αντιστοιχο για την ενθαλπια.Γενικοτερα θελω να μαθω γι αυτα.οσο για τα ebooks εψαξα και δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο.... Παντως σας ευχαιστω για το χρονο σας.
  3. στο wikipedia εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα και ιδιαιτερη ακρη.θα προσπαθησω να βρω.βεβαια οποιος μπορει να μου πει κατι θα ημουν ευχαριστημενος.
  4. Οσο και να εχω προσπαθησει να ψαξω στο νετ για πληροφοριες οσον αφορα εντροπια και ενθαλπια δεν εχω βρει.Και στην σχολη δεν μας εχουν εξηγησει σχεδον καθολου εως καθολου.Για να μην αναφερθω στα βιβλια που μας εχουν δωσει γιατι αυτο ειναι αλλο ανεκδοτο.Στο wikipedia που εψαξα βρηκα καποια ακρη αλλα και παλι οχι τοσο κατανοητα. Μπορει καποιος να εξηγησει τι ειναι και πως μας βοηθανε γενικοτερα και αν μπορει να δωσει και μερικους ορισμους?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.