Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ikkp

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ikkp

  1. Συνάδελφοι γεια, Έχω μια νέα άδεια συγκροτήματος 3 κατοικιών σε νησί στις κυκλάδες σε σημείο που δεν υπάρχει δίκτυο ύδρευσης. Οι απορίες μου είναι οι εξής; 1) Υποχρεούμαι σε κατασκευή δεξαμενής πόσιμου νερού (ή μπορώ να ισχυριστώ προμήθεια φιάλων π.χ. 10 λτ). Αν υποχρεούμαι, τότε πέραν των ειδών δεξαμενών (πλαστική, ανοξίδωτη, επισχρισμένο ΩΣ) υπάρχει και χημική διεργασία που πρέπει να τηρείται; 2) Η δεξαμενή ομβρίων μπορεί να χρησιμεύσει για νερό χρήσης; Υπάρχει και εδώ χημική διεργασία που πρέπει να τηρείται; Σας ευχαριστώ
  2. qwert ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. θέλω να ρωτήσω το εξής: ο λεβητας σ' αυτην την περιπτωση ξεκινάει χειροκίνητα ή τον ξεκιναει η βάνα;
  3. Συνάδελφοι, Σε υφιστάμενη κατοικία ο ηλιακός δίνει το ζεστό νερό στο δίκτυο του σπιτιού σε σωλήνωση της κουζίνας. Θα τοποθετήσω λέβητα αερίου. Έχω τις εξής επιλογές με τις αντίστοιχες σκέψεις: 1) Να φέρω το ΖΝΧ του καυστήρα στην κουζίνα και να βάλω μια τρίοδη επιλογής ηλιακού - λέβητα 2) Να φέρω το ΖΝΧ του καυστήρα σε άλλο σημείο (που βολέύει καλύτερα). Τότε πρέπει να βάλω 2 βανάκια (ένα στον λέβητα και ένα στον ηλιακό) για να κάνω την επιλογή του ΖΝΧ? 3) Μήπως υπάρχει πιο έξυπνη παραλαγή του (2)? Σας ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, Διαβάζοντας το παραπάνω θέμα και έχοντας μια ζήτηση για άδεια "προπονητηρίου", αναρωτιέμαι αν υφίσταται η έννοια αυτή (προπονητήριο) αφού το μόνο που βρίσκω στη σχετική νομοθεσία είναι το γυμναστήριο και η αθλητική σχολή. Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη, και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.