Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

myronas8

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by myronas8

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα! Μήπως υπάρχουν διαθέσιμοι οι χάρτες ΓΥΣ 1:5000 με κωδικούς 6444-6, 6444-8; Αν είναι και γεωαναφερμένοι θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ!
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με ένα χάρτη ΓΥΣ 50.000 για την περιοχή του Λαυρίου. Υπάρχει το εξής πρόβλημα. Έχω μία φωτο LAVRIO_186 (κωδικός διανομής φύλλων χάρτη 1:50000) η οποία όμως δεν καλύπτει όλη την περιοχή που θα έπρεπε και μου μένει κενός χώρος στα αριστερά. Σας την επισυνάπτω να μου πείτε αν υπάρχει το άλλο μισό της εικόνας στα αριστερά. Ευχαριστώ!
  3. myronas8

    ΓΠΣ Λάρισας

    Πολύ χρήσιμο το αρχείο συνάδελφε! Μήπως υπάρχει και σε shape file? (Για εισαγωγή στο Arc map). Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ Ηλία! Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα!
  5. Τα Kml tools είναι πολύ χρήσιμα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει η γεωαναφορά του υπόβαθρου του χάρτη του google.
  6. ευχαριστώ, αλλά αυτό απαιτεί την εγκατάσταση του .NET Framework 3.5 Συνάδελφε, παρακαλώ να συμπληρώσεις την ειδικότητα σου στο προφίλ σου όπως επιβάλλουν οι κανόνες συμμετοχής. DIMITRIS80
  7. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο για την αυτόματη γεωαναφορά εικόνων από το google earth στο σύστημα ΕΓΣΑ' 87. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ τη μέθοδο γεωαναφοράς με γνωστά σημεία (control points), αλλά είναι κάπως χρονοβόρα.
  8. Καλησπέρα, συνάδελφοι! Μήπως έχει κανείς το Γ.Π.Σ. των Μεγάρων σε ηλεκτρονική μορφή? Έχω βρει το αντίστοιχο ΦΕΚ και θέλω να περάσω τα όρια ψηφιακά, αλλά δε βγαίνει άκρη από εκεί.
  9. Συνάδελφε, μήπως έχεις το ΦΕΚ που ορίζει το ΓΠΣ του Μαρκόπουλου Μεσογαίας?
  10. Θα ήθελα να βρω το ΦΕΚ που ορίζει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι σχετικό ενημερώστε με.
  11. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω βρει από το internet τη ΖΟΕ Βόλου αλλά είναι μια φωτογραφία jpg σε μικρή ανάλυση και δε φαίνεται τι γράφει στο υπόμνημα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι αντιπροσωπεύουν οι ζώνες 1δ και 3ε που αναφέρονται. Έχω κατεβάσει το αντίστοιχο ΦΕΚ αλλά δυστυχώς δε γράφει στο υπόμνημα τον τίτλο των παραπάνω ζωνών. Μήπως είναι στάνταρ οι τίτλοι των ζωνών αυτών και θεωρούνται γνωστοί? Για τη ζώνη 1α για παράδειγμα γράφει στο ΦΕΚ "Κηρυγμένοι αρχαιολογικοί χώροι". Παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε με.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.