Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΓΥΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΓΥΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

  1. Καλησπέρα,είμαι σε φάση αναζήτηση δουλειάς και θα ήθελα αν μπορείτε να αναφέρετε τεχνικές εταιρείες....
  2. καλησπέρα,μήπως κάποιος μπορεί να αναφέρει τις εργασίες που γίνονται για την υδραυλική εγκατάσταση οικοδομικού έργου;Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  3. καλησπέρα,μήπως κάποιος έχει χρονοδιάγραμμα των ηλεκτρολογικών εργασιών που γίνονται σε οικοδομικά έργα;Βασικά με ενδιαφέρει κυρίως οι σειρά που πραγματοποιούνται οι εργασίες.Η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη.Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  4. Σίγουρα έχει να κάνει με την δυνατότητα του προμηθευτή,απλά ποιο είναι το διάστημα, πριν γίνει ο τοποθέτηση,της παραγγελίας έτσι ώστε να μπορέσει κι ο προμηθευτής να προσκομίσει το υλικό στο εργοτάξιο έγκαιρα;
  5. Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες πριν την τοποθέτηση του οπλισμού γίνεται η παραγγελία του χάλυβα;;ευχαριστω..
  6. καλημέρα,υπάρχει κάποιος συνάδελφος που ασχολείται με οικοδομικά έργα να μου στείλει κατάλογο εργασιών για ένα πολυόροφο;;;;;Χρειάχομαι βοήθεια.Ευχαριστώ πάρα πολύ η βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη.
  7. TheoTDM900 να ζητήσω μια χάρη;;;;Μήπως θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις τις δραστηριότητες που είχες βάλει για το πολυόροφο;Κάνω την διπλωματική μου πάνω στο χρονικό προγραμματισμό και θα με βοηθούσε πολύ.Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποια κι αν είναι η απάντηση.
  8. Σε ευχαριστω πολυ.αλλά γιατί το λες αυτό ;γιατί να μην γινει τετοια διπλωματική στο ΕΜΠ;και παλιοτερα έχουν γίνει αντίστοιχες διπλωματικές.Ο τομέας της διαχείρισης στο πολυτεχνείο είναι πολύ οργανωμένος.
  9. Είμαι στη σχολή πολιτικών μηχανικών στην αθήνα στο πολυτεχνείο.Βασικά έχω βρει τις πληροφορίες που θέλω για να συνεχίσω και μου λείπουν οι αποδόσεις των συνεργείων.Ξέρω ότι τέτοια στοιχεία υπάρχουν στα παλιά αναλυτικά τιμολογία.εγώ έχω βρει τα καινούρια και δεν έχουν εργασία χωρίς υλικά.Επίσης υπάρχουν και σε στατιστικά κατασκευαστικών εταιρειών.
  10. οικοδομικο έργο,συγκεκριμένα πολυόροφο με υπόγειο,ισόγειο και τυπικούς ορόφους.συγνώμη που αργησα να απαντήσω αλλά δεν περίμενα να μου έχει απαντήσει κάποιος.ευχαριστώ πολύ.
  11. καλησπέρα κάνω την διπλωματική μου πάνω στο χρονικό προγραμματισμό έργων και θα ηθελα να μου πει κάποιος αν γνωριζει που θα μπορούσα να βρω αναλυτικα τις εργασίες που γίνονται κατα την κατασκευή ενός κτιρίου,την περιγραφή τους και την αλληλουχία αυτων στο έργο.επίσης μηπως καποιος ξέρει αν υπάρχουν πινακες με παραγωγικότητες για το συνεργείο;πχ ενας εργάτης στρώνει πεντε τετραγωνικά πλακακια ανα ώρα.Σας ευχαριστώ πολύ η βοήθεια θα μου είναι πολύτιμη.
  12. καλημέρα,ξέρετε πως μπορώ να βρω αναλυτικά τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή ενός κτιρίου(πολυκατοικία με υπόγειο και τυπικούς ορόφους);πχ εκσκαφές,σκυροδετήσεις κτλ.ευχαριστώ πολύ οποιον μπορέσει να με βοηθήσει..
  13. μηπως καποιος γνωριζει που μπορω να βρω τον κανονισμο τεχνολογιας σκυροδεματος; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στις δημοσιεύσεις όσο και στους τίτλους των θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  14. Καλησπερα,μηπως καποιος γνωριζει που μπορω να βρω τι υπαρχει στην ελληνική νομοθεσία για τις μελέτες χρονικού προγραμματισμού;Και επισης που μπορώ να βρω τους οδηγούς ωρίμανσης οικοδομικών έργων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων έργων;Ευχαριστώ πολυ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στις δημοσιεύσεις όσο και στους τίτλους των θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.