Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sumple

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

sumple's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω πολυ.πολυτιμη η βοηθεια
  2. Κατ'αρχη ευχαριστώ που απάντησες.Γιατί έχει δίκιο? Η αρχικη ανακληση είχε γινει λόγω του ότι το οικόπεδο έχει πρόσωπο σε ιδιωτικό δρομο. Εδω πρέπει να πω οτι το αυθαιρετο ειναι σε οικισμο προ του 1923(Π.Δ ΤΗΣ 2/13,3,1981 ΦΕΚ 138 Δ') και 6 μηνες αφου ειχε βγει η άδεια άρχισαν να ισχύουν οι παρεκκλίσεις δηλ 'πρόσωπο επί υφιστάμενο κοινόχρηστο χώρο' αλλα ο μηχανικος του ηταν 'απών' και δεν ενδιαφέρθηκε ώστε να πάει να κάνει άρση της ανάκλησης.Ουσιαστικά είναι λάθος της Πολεοδομίας
  3. Πρίν ενά μήνα έβγαλα άδεια για προσθήκη Α' Οροφου. Στο υπάρχων όμως ισόγειο μου απέκρυψαν το γεγονός οτι υπάρχει ανακληση της αδείας του,παρολο που έχει ρευμαδοτηθεί.Μετά από καταγγελία στην πολεοδομία μου κάνουν παύση εργασιών καθως πρέπει να τακτοποιηθεί το αυθαίρετο.Του κάνω τακτοποίηση με τον νέο νόμο καθώς υπάρχει τέτοια επιλογή (άρση ανάκλησης οικ.αδείας) στο λογισμικό του ΤΕΕ και πληρώνει το παραβολο του.Ομως ο προιστάμενος της πολεοδομιας ισχυρίζεται ότι απαιτείται να εκδόσω άδεια νομιμότητας του υπάρχοντος ισογείου για την συνέχισει των εργασιών στην προσθήκη,καθως η τακτοποίηση γίνεται για 30 χρόνια και δεν μπορω να κανω πανω του προσθήκη.Ποιά είναι η γνώμη σας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.