Μετάβαση στο περιεχόμενο

newgeo

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

newgeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχει κανεις αποψη για το Τοpko Express???? Θέλω να το βαλω στο ΕΣΠΑ που έχει βγει αξίζει τον κόπο η να δω κατι αλλο???? ειμαι νέος στο χωρο και θα ηθελα την αποψη κάποιον που το εχουν δει..
  2. Στο site υπάρχουν και βιντεο χρήσης του προγράμματος!!!!. Πρώτη φορά βλέπω λογισμικό δωρεάν ελληνικό με τέτοια τεκμηρίωση. Πολλή καλή προσπάθεια
  3. Ποια η γνώμη σας για το S9GNSS ?? http://www.s9gnss.com/ Ηθελα την άποψη κάποιον που το έχουν δοκιμάσει γιατί σκέφτομε σοβαρα να το αγοράσω τώρα που βγήκε το ΕΣΠΑ .
  4. Απο οτι φαινετε απο τα χαρακτηριστικα του ειναι πολλα υποσχομενο ..... και με διαφορες εκδοχες χειριστηρίων...... μου θυμηζει πολλή απο τις προδιαγραφες της trimble to R8 GNSS .
  5. Δεν ξερω αλλά δεν νομίζω γιατί 220 κανάλια μόνο το R8 GNSS της trimble έχει εκτος αν κάνω λάθος γιατι τωρα τελευταιa τα ψαχνω να δω σε ποιο θα καταλήξω για αγορά .....
  6. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο??? http://www.s9gnss.com/ Από ποια εταιρεία είναι????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.