Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Florentina

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Florentina

  1. Παλιοτερα ειχα εμπλακει με ανακατασκευη πετρινης κατοικιας (διατηρητεο), το καλυτερο εγχειριδιο ειναι τα Πρακτικα μιας διημεριδας σχετικα με τις πετρινες κατασκευες που ειχε διοργανωσει ο ΣΠΜΕ (Συλλογος Πολιτικων Μηχανικων) το 1999. Εγω, δηστυχως, αυτα τα πρακτικα τα ειχα δανεισει σε εναν συναδελφο...δεν μου τα επεστρεψε. Επικοινωνησε με τον ΣΠΜΕ, ισως βοηθηθεις.
  2. Χαρη τι να πω...ειναι τουλαχιστον υπερβολικο... ο καθενας με την αποψη του σε καθε πολεοδομια..
  3. Γιατι απαγορευεται ημιυπαιθριος βαθος ανω των 2,00μ εαν εχω μπροστα εξωστη? με ποια λογικη το δικαιολογει ο υπαλληλος αυτο?
  4. Μια ιδεα (υποθεσεις κανω αυθαιρετες απο την στιγμη που δεν ξερω τι περιπτωση εχεις...) θα ηταν να δειξεις το υποστεγο σαν περγκολα, ετσι ωστε να μην προσμετραται στην δομηση, η οποια να εδραζεται σε μια μπαζωμενη βεραντα (εκτος καλυψης, εκτος δομησης). Υποθετικα ολα αυτα παντα...
  5. Οταν αναφερεται η λεξη "υποστεγο" πρεπει να καθοριζεται τι εννοειται με αυτο λες. 1. σε περιπτωση που εννοεις προστεγασμα στο δωμα (φυσικα μη βατο) που να ειναι σε συνεχεια με την πλακα (προβολος δηλαδη), αυτο δεν προσμετραται στην καλυψη και στην δομηση, και μπορει να εχει διαστασεις συμφωνες με το ιδεατο στερεο της περιπτωσης που μελετας (και οχι 0,40 αποκλειστικα). 2. σε περιπτωση που εννοεις μια κατασκευη στον περιβαλλοντα χωρο, σε συνεχεια με το κτιριο...θελει κουβεντα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.