Μετάβαση στο περιεχόμενο

karepige

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΣΚΙΑΘΟΣ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

karepige's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το εχω εγκαταστησει. Καλο cop αξιολογες λειτουργιες. Χρονια μπροστα το μηχανημα ...
  2. Καλησπέρα , να ρωτήσω ποια ειναι τα βασικα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα δημιουργίας πολλών strings & ποια της εγκατάστασης ενός η περισσοτέρων Inverters ? Ευχαριστώ.
  3. Γεια σας , ειμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και έκανα μια μελετη κλιματισμού και έχω την εξης απορία : Το συνολικό φορτίο βγήκε 73000 btu/h ενω ο αέρας προσαγωγής στα 1710 m3/h λόγω χαμηλων ποσών αισθητών φορτίων. Τι απ τα δυο να εφαρμόσω για την κάλυψη του χώρου επειδή ένα ή δυο καναλάτα μηχανήματα έχουν περισσότερη παροχή απο 1710 m3/h .
  4. Ενταξει ενα μειον χαθηκε στο excel πως κανεις ετσι
  5. Ο λόγος που δεν ανελυσα πληρης το θεμα μου ειναι οτι επειδη δεν παρακολουθω πολλες φορες τη λιστα μηπως εχει ξαναειπωθει το θεμα και γινει κουραστικο. Η μελετη αφορα την αλλαγη απο λεβητα πετρελαιου σε λεβητα υγραεριου και θα ηθελα να δω εαν συμφερει οικονομοτεχνικα. τελικά με 43 € τα 25 κιλα υγραεριου δεν συμφερει για μια μια καταναλωση 3000 lt το χρονο. Βαθμος αποδοσης λεβητα 92 % ενω βαθμος αποδοσης επιτοιχου 95 %, κοστος πετρελαιου 0,7 €/lt. Κόστος μετατροπής γύρω στα 1000 € Ο χρόνος απόσβεσης βγαίνει αρνητικός
  6. Συγνωμη εχω τελειωσει μια οικονομικη μελετη για μια αλλαγη λεβητα απο πετρελαιο σε υγραεριο και θα ηθελα και τη γνωμη καποιου αλλου. Μπορουμε να επικοινωνησουμε και με private email .
  7. Καποιος να βοηθησει για να δει μια μελετη αλλαγης λεβητα απο πετρελαιο σε υγραεριο εαν συμφερει. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.