Μετάβαση στο περιεχόμενο

kosfra1975

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kosfra1975's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας.Κατα την φορτωση των αρχειων για τον έλεγχο τους πριν της εκδοση του ΚΗΔ μου βγάζει το μηνυμα "Η Φορτωση του Διαγραμματος δεν είναι δυνατή".Μου περναει κανονικα την ψηφιακη υπογραφη. Επισης τα ίδια αρχεια τα εδωσα σε συναδελφο μου για να τα ανεβασει και σε αυτόν πέρασε κανονικα το ελεγχο και δεχτηκε το διαγραμμα.Μηπως εχει καποιος απο εσας αντιμετωπίσει το ιδιο πρόβλημα?
  2. Καλημέρα σας.Σε αγροτεμάχιο του Αναδασμού έχει κατασκευαστεί κατά την περίοδο 1976-1982 Κτίσμα απο τον Δήμο 20.00 τ.μ. Το κτίσμα δεν έχει άδεια οικοδομής και εντός αυτού υπάρχει γεώτρηση που εξυπηρετεί τις αρδευτικές ανάγκες της περιοχής.Το αγροτεμάχιο ανήκει σε ιδιωτη που το κατέχει με παραχωρητήριο από τον Αναδασμό και ο οποίος την περίοδο που αναφέρθηκε παραχώρησε, χωρίς συμβολαιογραφική πράξη, μικρό τμήμα στην άκρη του τεμαχίου προκειμένου να κατασκευαστεί απο τον Δήμο το κτίσμα της γεώτρησης.Σήμερα ο ιδιώτης θέλει να πουλήσει το αγροτεμάχιο και προφανώς χρειάζεται βεβαίωση.Το ερώτημα μου είναι αν γνώριζει κάποιος μήπως εκείνη την περίοδο που κατασκευάστηκε το κτίσμα υπήρχε νομοθεσία που επέτρεπε την ανέγερση τέτοιων κτισμάτων χωρίς άδεια ή θα πρέπει να προχωρήσει σε νομιμοποίηση του προκειμένου να πουλήσει τον αγρό του.Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα σας.Πολύτεκνη μητέρα με 5 ενήλικα τέκνα μή εξαρτώμενα από την ίδια δικαιούται την μείωση του προστίμου για την κύρια κατοικία της?
  4. Καλησπερα σας.Συμφωνα με τον νόμο Ν4495/2017 έχουμε υποχρεωση ανεβασουμε ηλεκτρονικα στο σύστημα τα δικαιολογητικα εντός εξαμήνου απο την πληρωμή του παραβόλου.Γνωρίζει καποιος συναδελφος αν έχουν δώσει καποια παραταση σε αυτό?Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα σας. Κατα την τελικη διαδικασία υποβολής για την έκδοση του ΨΠ απο τον ermis, μου βγάζει σφάλμα D και οτι δεν είναι δυνατή η εκδοση του πιστοποιητικού Γνωριζει καποιος συναδελφος τι πρέπει να κάνω?
  6. Καλησπέρα σας.Αγροτεμάχιο που περιλαμβάνει Αυθαιρετη Σταβλική εγκατάσταση και έχει τακτοποιηθεί με τον παρόντα νόμο, μπορεί να πωληθεί σε κάποιον που δεν είναι κτηνοτρόφος? Θα πρέπει να ξαναγίνει τακτοποιηση με διαφορετική χρήση για τα κτίσματα αυτήν την φορά?
  7. Καλημέρα.Πελατης είχε άδεια για Ισογεια Οικοδομη 110,00 τμ.Εκανε ομως οροφο με πυλωτή 110,00.Σε αυτην την περίπτωση στο φύλλο καταγραφής θα βαλω υπερβαση στην δόμηση τα 110τμ?Θα το αντιμετωπισω διαφορετικά?
  8. Καλημερα σας.Τρίτεκνοι με ενήλικα μέλη δικαιούνται την μείωση του προστίμου όπως αναφέρεται στην παράγραφο 5 του Αρθρου 103?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.