Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kardasis

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kardasis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομίζω πως θα προλάβεις. Οκτώ το πρωί της Δευτέρας να πάρεις τηλέφωνο στο τμήμα εγγυητικων. Καλή επιτυχία!
  2. Καλημέρα συνάδελφοι, Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με το έγγραφο Ε12; Επί του πρακταίου είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί σε ημερήσια βάση... τι έχω διαβάσει μέχρι σήμερα: και αυτό:
  3. Ανώνυμη Εταιρεία έχει στα βιβλία της πιστωτικό υπόλοιπο προμηθευτή, το οποίο δεν πρόκειται να πληρωθεί (δεν αναγνωρίζεται από την εταιρεία). Ο προμηθευτής δεν εκδίδει πιστωτικό τιμολόγιο. Πώς μπορεί να διαγραφεί από τα βιβλία; Για δε τη διαγραφή ποίες κατά νόμο ενέργειες πρέπει να γίνουν;
  4. άλλο και τούτο. Διαφορετικό τιμολόγιο για τα υλικά, διαφορετικό για την υπηρεσία. Πρώτη φορά το ακούω σε δημόσιο έργο. Τεσπά. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο. Βγάλε τους ΚΑΔ για χονδρεμπόριο και μπορείς να τιμολογήσεις. Αυτό που λέει η λογίστρια σου, ίσως θα είχε νόημα αν διατηρούσες αποθήκη.
  5. Ευχαριστώ, αλλά θα ήθελα να μάθω να τον υπολογίζω μόνος μου.
  6. Καλημέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Μπορεί να είναι απλό το ερώτημα μου. Βρήκα την γωνία σκιάσεις προβόλου πχ 31,25 μοίρες για νότιο προσανατολισμό. Από τον πίνακα προκύπτουν οι τιμές για 30 μοίρες 0,61 και για 35 0,53. Μέχρι τώρα έκανα μια εκτίμηση και έλεγα περίπου πως είναι 0,60. Πως μπορώ να το βρω με ακρίβεια; Ευχαριστώ.
  7. συνάδελφοι καλημέρα, επειδή είμαι νέος στις ενεργειακές επιθεωρήσεις θα ήθελα να σας ρωτήσω το παρακάτω. Έχω προς επιθεώρηση μια μονοκατοικία η οποία δεν έχει κεντρική θέρμανση, αλλά σε κάθε δωμάτιο έχει aircondition. Πως το αντιμετωπίζω, τόσο στην θέρμανση όσο και στην ψύξη; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  8. Συνάδελφοι, Όπως γνωρίζεται τα νομικά πρόσωπα έχουν υποχρέωση υποβολής Ε9 για ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους έως 30/05/2014. Η εταιρεία μας έχει αναγείρει οικοδομή σε οικόπεδο που είχε αγοράσει. Η ημερομηνία έκδοσης της άδειας οικοδομής είναι 11/04/2011, όπως επίσης και η έναρξη εργοταξίου στην ΔΟΥ της έδρας μας. Για τα διαμερίσματα που βρίσκονται σήμερα στην κατοχή μας, για το παραπάνω ακίνητο, έχουμε υποχρέωση αναγραφής τους στο Ε9 του έτους 2014;
  9. Αν δεν έχει πάρει βεβαίωση περαίωσης, μπορείς να τον ακυρώσεις.
  10. Συνάδελφοι, Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή. Ήθελα να ρωτήσω: Δηλώνουμε και τα τρία μαθήματα; (Κτίρια, Λέβητες, Κλιματισμό) Ποία η διαφορά υποχρεωτικού με προαιρετικό; (Το ΙΕΚΕΜΤΕΕ σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις ΥΠ Κτίρια+ΠΡ Κτίρια με κόστος 670€, γιατί να μην παρακολουθήσω μόνο το ΥΠ Κτίρια με κόστος 480,00€ Κάθε πότε γίνονται σεμινάρια; Υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για την έκδοση Αδειών; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  11. Για τυχόν επανάληψη του διαγωνισμού δεν απαιτείται να εκδώσεις ξανά ε/ε συμμετοχής εφόσον δεν έχει λήξει. Σε αρκετές επαναλήψεις διαγωνισμών το έχω συναντήσει, όπως και την σφραγίδα που αναφέρει ο συνάδελφος και όλοι τους έχουν γίνει δεκτή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.