Μετάβαση στο περιεχόμενο

katerinaki_k

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Τοποθεσία
    αθήνα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

katerinaki_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αθήνα είναι 8 ώρες και σου φέρνουν σαντουιτς να φας πανω στο σχεδιαστήριο γιατί δεν προλαβαίνεις για διάλειμμα. δε χρειάζεται μελάνωμα, νομίζω δεν επιτρέπεται καν. Θεσσαλονίκη είναι 6 ώρες, πιο standard θέματα κατοικίες κατά κύριο λόγο. αφήνεις όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα και το κινητό σου με χαρτάκι με ονοματεπώνυμο. πολύ αυστηρή η διαδικασία επιτήρηγης σε όλα τα μαθήματα. αυτά. ΓΟΚ τίποτα, ίσως μόνο να ξέρεις τα δέλτα, συντελεστή δόμησης κάλυψης αλλά θα στα λέει στην εκφώνηση. ούτως ή αλλως δίνει κτιριολογικό και πρέπει να το τηρήσεις. μετράνε σκίτσα και συλλογιστική πορεία.
  2. περασα εμπ με κατατακτηριες περυσι. θα σου αναγνωρισουν 20-25 μαθηματα και δε θα ζοριστεις τοσο πολυ. μην πας ουτε στον πλακα ουτε στο ζαχαρακη. στη συνθεση λενε ο,τι ναναι. μπορω να σου συστησω το φροντιστηριο που πηγαινα. στη χρονια που περασα εβαλε τους 4 απο τους 7 που μπαινουν συνολικα. επισης πολυ καλο φροντιστηριο που φετος εβαλε 2 ατομα απο τα 7 και περυσι 1 ειναι ο αρνος στα εξαρχεια στη σολωμου. αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου pm κατατασσεσαι στο 4ο εξαμηνο. απαλασσεσαι απο αυτα που δινεις, δηλαδη συνθεση 1-2 ιστορια 1-2 και σχεδιο 1-2. ολα τα υπολοιπα θεωρητικα τα χρωστας, εκτος αν θεωρησουν οτι τα εχει καλυψει η προηγουμενη σχολη σου. αν εισαι πολιτικος μηχανικος πχ θα σου αναγνωρισουν 20-25 μαθηματα. εμενα που ειμαι ηλεκτρολογος μου αναγνωρισαν καμια 10ρια. αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες η ψαχνεις για καποιο φροντιστηριο στειλε μου pm γιατι εχω περασει απο τη βαρβαρη αυτη διαδικασια...καλη τυχη!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.