Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πηνελόπη

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πηνελόπη's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητέ Κώστα, ίσως θα έπρεπε να γράψω ότι χρειάζομαι τα στοιχεία αυτά για να υπολογίσω μηνιαία κατανάλωση πόσιμου νερού. Επομένως μου αρκούν οι εκτιμήσεις, Όσον αφορά για το ποίους εννοώ επισκέπτες αρκεί να βρίσκονται στο νησί αρκετά ώστε να καταναλώσουν νερό όχι μόνο για ικανοποίηση της δίψας τους αλλά και σε καθαριότητα(μπάνιο/ντους κλπ). Επίσης ενημερώθηκα από τον καθηγητή μου σήμερα ότι θα περιοριστούμε αρχικά στα νησιά των Κυκλάδων και τα Δωδεκάνησα.
  2. καλησπέρα σε όλους, κάνω μια οικονομοτεχνική μελέτη σε μορφή διπλωματικής για το πανεπιστήμιο και χρειάζομαι τον αριθμό ανά μήνα των επισκεπτών για κάθε νησί της Ελλάδας. Υπάρχει κάποια πηγή από όπου μπορώ να αντλήσω αυτές τις πληροφορίες; Ενημερώστε με παρακαλώ αν γνωρίζεται κάτι. Ευχαριστώ...
  3. Η εργασία αφορά πλωτή ανεμογεννήτρια, επομένως θα χρειαστώ ταχύτητα, όσο για περιοχή...τα νησιά της Ελλάδας! Θα βρω ιστορικά δεδομένα για να κάνω προβλέψεις?
  4. Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, είμαι νέο μέλος, και εντυπωσιασμένη απο τις συμβουλές και την βοήθεια που παρέχονται εδώ! Το πρόβλημά μου είναι το εξής: εδώ και λίγους μήνες έχω αναλάβει μία οικονομοτεχνική μελέτη σε μορφή εργασίας για το Πανεπιστήμιο, για την πραγματοποίηση της όμως χρείαζομαι γεωλογικά και ανεμολογικά στοιχεία για νησιωτκές περιοχές. Το θέμα είναι οτι ψάχνω στο διαδίκτυο ομως δεν βγάζω άκρη, δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο.:confused: Υπάρχει κανείς να μου προτείνει έστω κάποια διεύθυνση; Ευχαριστώ εκ τω προτέρων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.