Μετάβαση στο περιεχόμενο

vipol

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vipol's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, μια ερώτηση γιατί ψάχνω να βρω το σφάλμα στο manual αλλά δεν τα καταφέρνω. Γνωρίζει κανείς αν με το ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ LASER LEICA DISTO™ S910 χτυπήσω τα σημεία περιμετρικά αλλά με διαφορετικό ύψος το καθένα θα έχω πρόβλημα στο τελικό περίγραμμα dxf που θα μου δώσει?
  2. Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με πήραν βέβαια από το ΤΕΕ που τους έστειλα μειλ με την αντίστοιχη απορία και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτό και δεν είναι αδυναμία του συστήματος. Κατηγορία 1 και υπηρεσίες μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε κτίριο που δεν έχει σύσταση και υπάρχουν και σε άλλα φύλλα καταγραφής κατοικίες.
  3. Καλησπέρα και από εμένα, η απορία μου εμένα είναι η εξής: ότι αν είναι ένα μόνο φύλλο καταγραφής με υπηρεσίες κατηγορίας 1 (για το ισόγειο κατάστημα για παράδειγμα που έχω εγώ) με επικρατούσα χρήση κτιρίου κατοικία το σύστημα κλωτσάει και δεν μπορεί να προχωρήσει..
  4. Το θέμα είναι ότι τον βλέπω και στο site του κτηματολογίου στο υπόβαθρο με χρονική περίοδο 1945-1960. Επομένως θα ψάξω αν υπήρχε και προ 1923 και το συμβόλαιο είναι λάθος.
  5. Ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση. Στο προσωρινό απόσπασμα του κτηματολογίου που έχει αναρτηθεί το χωρίζει σε 2 γήπεδα. Στο κτηματολογικό απόσπασμα τον δρόμο τον αναφέρει Λεωφόρο Θησέως. Να πάω στον δήμο να πάρω πληροφορίες για τον δρόμο? Γιατί το χαρτί του δήμου που έχω και τον αναφέρει αγροτικό είναι του 2008.
  6. Καλησπέρα σας, έχω την εξής περίπτωση.. Σε γήπεδο εκτός σχεδίου στο δήμο Λαυρεωτικής (μη άρτιο μη οικοδομήσιμο) το οποίο περιγράφεται σε συμβόλαιο αγοραπωλησίας του 1973 ως ένα με εμβαδόν περίπου 2500 τ.μ., χωρίζεται πλέον από αγροτικό δρόμο (έχω και έγγραφο από τον δήμο που τον αναγνωρίζει σαν αγροτικό τον δρόμο) . Τώρα θέλει ο ιδιοκτήτης να το πουλήσει. Εκεί τα αντιμετωπίζω σαν 2 ξεχωριστά γήπεδα? 2 τοπογραφικά? Συμβολαιογραφικά θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  7. Καλησπέρα σας, επειδή δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με τα ΦΕΚ, γνωρίζει κάποιος αν έχουμε αυθαιρεσία κατηγορίας 1 σε κτήριο το οποίο είναι εντός αρχαιολογικής ζώνης (η οποία ορίστηκε το 1983 ενώ οι αυθαιρεσίες έγιναν το 1970) απαιτεί γνωμοδότηση από το υπουργείο ή όχι?
  8. Σε ευχαριστώ πολύ, πήγα σήμερα και μου είπαν αυτό που γράφεις περίπου, ότι είναι ναι μεν άρτιο αλλά οικοδομήσιμο θα είναι μετά την κύρωση και ότι υπόκειται σε εισφορά σε γη και χρήμα που θα καθοριστεί με την κύρωση. Και όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση, γνωρίζεις αν οι συντεταγμένες που προκύπτουν από την κύρωση μια πράξης είναι οι ίδιες με τις συντεταγμένες που αναρτώνται στο κτηματολόγιο (αφού έχει περαιωθεί η διαδικασία της κτηματογράφησης βέβαια για την συγκεκριμένη περιοχή)?
  9. Kαλησπέρα σας, έχω 2 απορίες που αφορούν τις Πράξεις Εφαρμογής αν μπορείτε να με κατατοπίσετε (μήπως και αποφύγω την αυριανή πολεοδομία) 1) όταν κυρώνεται μια πράξη εφαρμογής προκύπτουν πάντα συντεταγμένες για τις κορυφές των ιδιοκτησιών? (του 1987 είναι το ΦΕΚ του εγκεκριμένου ρυμοτομικού) 2)όταν έχει εγκριθεί η πολεοδομική μελέτη (ΦΕΚ του 2013) για μια πολεοδομική ενότητα (στο Μαρούσι βρίσκεται αυτή) χωρίς όμως να έχει κυρωθεί η Πράξη Εφαρμογής (δεν γνωρίζω σε ποια φάση είναι η διαδικασία) τι αναγράφω στο τοπογραφικό? ότι το οικόπεδο είναι εντός ΓΠΣ και έχει ενταχθεί στην πολεοδομική μελέτη χωρίς όμως να έχει κυρωθεί? γράφω ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ή ότι θα είναι μετά την κύρωση?
  10. καλησπερα, σε ενα αγροτεμαχιο με ενα εκκλησακι 40 τετραγωνικα, βαζουμε χρηση υπηρεσιες? θα απαιτηθει δηλαδη και μελετη στατικης επαρκειας ετσι δεν ειναι? αν γνωριζει καποιος θα εκτιμουσα πολυ την απαντηση του..
  11. ξεχασα να συμπληρωσω οτι σε διαμερισμα του ισογειου εχω κανει δηλωση λογω αλλων παραβασεων,οποτε εκανα κατοψη διαμερισματος για αυτο, αλλα δεν εβαλα διαμερισματωση και μου ζητα τωρα βεβαιωση. με καλυπτει η κατοψη αυτη?
  12. Καλημερα σας. Να κανω μια ερωτηση..σε περιπτωση απωλειας φακελου (ενω εχουμε το στελεχος) αν κανουμε ανασυσταση συνοδευεται με δηλωση 4178/13 η οχι? αν προσθετουμε καποια διαμερισματωση δηλαδη σκεφτομαι. Επισης αν δεν προχωρησουμε σε ανασυσταση σε περιπτωση που δεν συμφωνουν ολοι οι ιδιοκτητες απαιτειται διαμερισματωση για καθε οροφο ξεχωριστα για να δωσω βεβαιωση σε καποια διαμερισματα διαφορετικων οροφων?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.