Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Katerin@

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Katerin@

  1. Παιδιά καλημέρα! Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο....? Έχω πελάτη που ζούσε 30 χρόνια Αμερική και έχει επιστρέψει Ελλάδα....για να του δώσω την έκπτωση για τους παλλινοστουντες ομογενείς, τι χαρτιά πρέπει να μου προσκομίσει?? Έχω μπερδευτεί με το πότε θεωρούμε ότι έχουμε παλλινοστουντες!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Συνάδελφοι καλημέρα! Μια ερώτηση: η εκπτωση 80% στους παλλινοστούντες ομογενείς για τη κύρια κατοικία τους, πιστευτε οτι δίνεται σε όλους τους επαναπατριζόμενους (ελληνοαυστραλους, ελληνοκαναδέζους.....κτλ ) που έχουν γραφεί στα μητρώα αρρένων ή στα δηματολόγια του Δήμου (σύμφωνα με ερωτηση ΤΕΕ 155 ) ????? Είχα την εντύπωση οτι ο ορισμός παλλινοστούντες είχε να κάνει με ποντιους, ρωσοποντιους....απο Σοβιετική ένωση. Τα φωτα σας παρακαλω..... Ευχαριστω πολύ
  3. Αλήτες είναι!!! Μας κοροιδευουν καταμουτρα και τους ανεχομαστε!!! Απο οσο το ερευνώ δεν υπαρχει καποια επίσημη απόφαση περι αναστολής παρα μόνο η διαγραφή! Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οτι γινονται πια δεκτές οι διαγραφες...σωωωωπα!!!Να τους πουμε και ευχαριστώ! Αν κάποιος συναδελφος έχει καποια ενημερώση , είναι ευπροσδεκτη!!!!
  4. Συνάδελφοι έχω παρόμοια περίπτωση...εντος ζωνης 800μ από κέντρο στάσιμου οικισμού, το εμβαδόν του οικοπεδου μου ηταν 2000τμ κ σε αυτά τα τμ βγήκε η άδεια το 1986. Το 2004 κανουν κατάτμηση κ πουλουν τα 750 τμ αλλα τα 1250τμ που απομένουν κ περιέχουν κ το σπίτι εξακολουθούν κ είναι άρτια κ οικοδομήσιμα κ η οικοδομή δε παραβιάζει ούτε το Δ στο οικόπεδο που έμεινε.Τώρα αυτοι θέλουν βεβαιωση μεταβίβασης...Τι κανω οεο??Κ αυθαίρετο δεν είναι αλλά κ νόμιμο 100% δεν ειναι!!!!!Θα ΄θελα τη γνώμη σας παρακαλώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.