Μετάβαση στο περιεχόμενο

xidianakis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Τοποθεσία
    UK & HELLAS

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xidianakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εαν τελειωσεις BSc και κανεις master δηλαδη BSc+master=MSc, εαν δεν κανω λαθος. αναγωριζεται στην Ελλαδα ως ΑΕΙ ή ως ΤΕΙ?
  2. το καλοκαιρι μπορει να δουλευτει και υλικο με 100 βαθμους χωρις προβλημα. τον χειμωνα 130+. εδω στη βορια ευρωπη με -5 δουλευουν κανονικα χωρις να θερμανουν τη βαση, χωρις ισοθερμικες καροτσες, με την προυποθεση ομως να εχει γινει συγκολλητηκη οταν η βαση ειναι στεγνη και η θερμοκρασια του υλικου να ειναι 140ο.
  3. εχω ορισμενα αρχεια τυπου pdf για συντηρηση δρομων, μιας κι εχω τεχνικη εταιρια, ομως θελεις για ασφαλτικα ψυχρου (ανοιχτου) τυπου, ζεστα ασφαλτικα, συντηρηση αγροτικης οδοποιιας; ενημερωσε με να δω αν μπορω να κανω κατι. ευχαριστω.
  4. μπορει ομως με καποιο τροπο -πλην τις κατατακτηριες- να παρει και το πτυχιο του πολιτικου μηχ.?
  5. γεια σας! ηθελα να μαθω εαν ο μηχανικος ορυκτων πορων μπορει να συμετασχει και να αναλαβει εργα οδοποιιας. εαν δεν μπορει με το απλο πτυχιο που λαμβανει απο την σχολη, γινεται μεσω καποιου μεταπτυχιακου να αποκτισει το δικαιωμα αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.