Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΤΣΙΛΟ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΤΣΙΛΟ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μόλις πρίν λίγο ειδοποιήθηκα για κατάργηση της εν λόγω παραγράφου ( παρ. 5 ) του άρθρου 26 του Ν. 4014/11. Είναι η παράγραφος που νομιμοποιεί σε εμπορικά κέντρα όλες τις χρήσεις γης της περιοχής που ίσχυαν κατά την χρονική περίοδο έκδοσης της άδειας οικοδομής. Γνωρίζει κανείς κάτι επίσημο; Εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Θα με βοηθήσετε πολύ... Ευχαριστώ και Καλημέρα σε όλους!
  2. Γιατί όμως η παραβίαση Δ να θέλει σε όλα τα φύλλα; Υπόγειο, Ισόγειο, κ.τ.λ....; Αυτό πως θα το τεκμηριώσουμε; Ευχαριστώ πάντως!
  3. Μια μικρή βοήθεια σας παρακαλώ... Έχω περιπτώσεις που η αυθαίρετη κατασκευή εκτείνεται με δυο επίπεδα.Έχω υπέρβαση κάλυψης, παραβίαση Δ κ.τ.λ. Η απορία μου είναι ...Θα πρέπει να προσμετρήσω την υπέρβαση κάλυψης και την παραβίαση του Δ και στα δύο φύλλα καταγραφής; Ή μόνο στο ένα από τα δύο επίπεδα; Δεν ξέρω εάν είμαι σαφής...
  4. Μπορείς σε παρακαλώ να το κάνεις πιο "λιανά" ??? Δηλαδή τι προβλέπει το ΤΕΕ στη μια και στην άλλη περίπτωση? Τα 44 ευρώ που λές τα προβλέπει με ΑΠΥ ανά μία ώρα απασχόλησης αν κατάλαβα καλά? (καινούριος είμαι και εγώ και ψάχνομαι)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.