Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ioannis Mitsos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Ioannis Mitsos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρξουν αλλαγές τελικά στις εξετάσεις του ΤΕΕ για επαγγελματικά δικαιώματα? Και αν ναι, απο πότε θα ισχύουν και ποιά θα είνα η δομή της εξέτασης? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος ή έχει κάποιος το βιβλίο με τον παρακάτω τίτλο: Dynamics of Structures: Solutions Manual with Transparency Masters Author:Anil K. Chopra Publisher: Pearson US Imports & PHIPEs (September 30, 1996) Ψάνχω καιρό τώρα να το βρω να το αγοράσω από κάποιο site ή από κάποιο βιβλιοπολείο αλλά τίποτα.... Αν ξέρει κάποιος σχετικά ας κάνει ποστ καμια πληροφορία.
  3. Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω πρόσφατες φοιτητικές σημειώσεις για ΜΗΧΑΝΙΚΗ Ι, II, III, IV (απο οποιοδηποτε πολυτεχνειο κατα προτιμιση ΕΜΠ)? Υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή διαθέσιμες στο διαδίκτυο? ή σε καποιο βιβλιοπωλειο κοντα στο ΕΜΠ? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.