Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΝΣ-148Β/12

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  1. Σε περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο ερώτημα, ας ενημερώσω πώς μπορεί ο οποιοσδήποτε να δώσει το autodesk χωρίς κάποια υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων.
  2. Καλησπέρα σε όλους Μιάς και μπορώ να πώ πώς έχω "μάθει" το γενικό νόημα της χρήσης του Autocad,τις βασικές εντολές κλπ (όσο αφορά τον σχεδιασμό βασικών σχεδίων σε 2D) έκλεισα το επόμενο βήμα που είναι ιδιαίτερα μαθήματα ώστε να μπορώ να προχωρήσω παραπέρα. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι σχετικώς της πιστοποίησης από Autodesk. Γίνεται κάποιου είδους εξέτασης αν έχω καταλάβει καλώς,σε κάποια ΙΕΚ;με κάποιο κόστος.Μπορώ, όταν νομίζω πώς θα είμαι έτοιμος, να πάω να δώσω ή οι εξετάσεις προϋποθέτουν κάποιου είδους υποχρεωτικής παρακολούθησης μαθημάτων στις συγκεκριμένες σχολές;
  3. Ευχαριστώ πολύ gvarth! *για την ώρα δεν θα σας κουράσω άλλο..έχει μελέτη,
  4. slalom έχεις δίκιο δεν ήταν και η καλύτερη περιγραφή. Παρόλαυτα,έκανα αυτό που ήθελα μέσω dimensions. Έχει πέσει πολύ διάβασμα,tutorial,videos κλπ και ολοκλήρωσα την πρώτη μου σχεδίαση..δηλώνω ενθουσιασμένος με το πρόγραμμα.. Ερώτηση.. Η εντολή erase διαγράφει ένα αντικείμενο ολόκληρο αφού επιλεχθεί,οk. Πώς μπορώ να διαγράψω π.χ σε ένα κύκλο το μισό του μόνο μέρος?
  5. nikoue,ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ζητάω λύση με αυτόν τον τρόπο.Θέλω να βλέπω τις διαστάσεις του κάθε σχήματος ώστε να μπορώ να επιλέγω ένα σημείο από συγκεκριμένη θέση. (όχι από annotate->dimensions)
  6. Καλησπέρα σας Είμαι στο στάδιο της γνωριμίας με το autocad και έχω κάποιες ερωτήσεις. Α - Έχω σχηματίσει μια ευθεία γραμμή μήκους 120. Με ποιά εντολή (και σε ποιό κουμπί αντιστοιχεί) μπορώ σε αυτή την ευθεία να πάω στο σημείο μήκους 80 ώστε να ξεκινήσω από εκεί μια άλλη ευθεία. B - Για να σχηματίσω μια ευθεία μήκους 60 με κλίση 15μοιρών γράφω 60 shift+<15 ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.