Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

COORD

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

COORD's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει μήπως κανείς αν υπάρχουν περιορισμοί στην απόσταση οικοδομικής γραμμής (Κυρίως σε οικισμούς προ του 23) και όριο απαλλοτρίωσης των γραμμών του ΟΣΕ; Σας ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει μήπως κανείς αν υπάρχουν περιορισμοί στην απόσταση οικοδομικής γραμμής (Κυρίως σε οικισμούς προ του 23) και όριο απαλλοτρίωσης των γραμμών του ΟΣΕ; Σας ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Δυστυχώς ο πελάτης ήρθε μετά το δικαστήριο σ'εμένα, δηλαδή πήγε χωρίς μηχανικό στην δίκη. θα το ψαξω ακόμη περισσότερο και θα σας έχω σύντομα νεα.....
  4. Καλησπέρα συνάδερφοι, ιδιοκτήτης ακινήτου σε ορεινό οικισμό μου ζήτησε τεχνικη έκθεση να την υποβάλει στο δικαστήριο, σύμφωνα με την οποία θα βεβαιώσω ότι το μονοπάτι που διέρχεται εντός του ακινήτου, δεν υπήρχε προ του '50. Από τις Α/Φ δεν είναι εφικτό να βεβαιωθεί κάτι τέτοιο, λόγω της μη ευκρίνειας τους. Το μονοπάτι αυτό, όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης, δημιουργήθηκε από το συχνό πέρασμα των κατσικιών. Ιδιοκτήτης ακινήτου πλησίον του πελάτη μου, με την συμβολή μαρτύρων που κατέθεσαν στο δικαστήριο, έπεισε τον δικαστή ότι το μονοπάτι αυτό προϋπήρχε και επομένως πρέπει να χαρακτηριστεί δημοτικός δρόμος. Εκτός της ανάλυσης των Α/Φ, πως αλλιώς μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν προϋπήρχε το μονοπάτι; Υ.Γ. Οσο και εξωφρενικό αν ακούγεται, ο δήμος "νίπτει τας χείρας του".
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες........
  6. Καλησπέρα συνάδερφοι. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την φορολογία των Η/Χ; αν αγοράζοντας ακίνητο με καθεστώς Α' κατοικίας, δεδομένου ότι δεν θεωρείται χώρος κύριας χρήσης ο Η/Χ και δεν συμπεριλαμβάνεται στην απαλλαγή (των 200.000€ για άγαμους) της Α΄κατοικίας, φορολογείται αυτοτελώς; και αν ναι πως προκύπτει η αντικ. αξία του; Σας ευχαριστώ πολυ.........
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.