Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

anaxarsis

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

anaxarsis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα ήθελα να υπολογισμό την ελάχιστη ροπή στρέψη που χρειαζεται ένας ηλεκτροκινητήρας για την περιστροφή ενός σώματος. Με αλλά λόγια θέλω να περιστρέψω ένα σώμα περίπου 5 τόνων με έναν ηλεκτροκινητήρα και θα υπολογίσω την ελάχιστη ροπή στρέψης του ηλεκτροκινητήρα ώστε να μου περιστρέφει το σώμα αυτό;
  2. Euxaristw. (Sygnwmi alla logo ergasias sto ekswteriko den mporw na grapsw sta Ellinika)
  3. Και ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου?
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΕ!
  5. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται για να βγάλεις άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για υγραεριοκίνηση?
  6. Alexis pap γνωρίσω τον τρόπο λειτουργίας ενός λέβητα συμπυκνώσεως απλά δεν γνωρίζω αν την απόδοση του την πιάνει στους 70-80 βαθμούς που λειτουργούν τα καλοριφέρ ή στους 40-50 βαθμούς που θέλει η επιδαπέδια.
  7. Ξεκινάω εργασίες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο σπίτι μου και έχω μια απορία με τους καυστήρες. Υπάρχουν 2 ήδη καυστήρων ο απλός και ο συμπύκνωσης και εδώ είναι το πρόβλημα μου. Σκέπτομαι να επιλέξω συμπύκνωσης γιατί μου έχουν πει ότι είναι οικονομικότερος και αποδοτικότερος οι μισοί πωλητές και η άλλοι μισοί ότι ι όλα αυτά ισχύουν μόνο αν έχεις επιδαπέδια θέρμανση και όχι καλοριφέρ. Ισχύει κάτι τέτοιο για να μην πληρώσω άδικα την διάφορα και τελικά δεν θα έχω κάποιο όφελος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.