Μετάβαση στο περιεχόμενο

abso

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

abso's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα παιδιά Σε μια αίτηση για Άδεια λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος γράφει στη τελευταία σελίδα ΧΡΟΝΟΣ : Η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εκδίδεται εντός 30 ημερών. Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των 30 ημερών λογίζεται ότι η άδεια έχει εκδοθεί. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί με αιτησή του να ζητήσει τη χορήγηση σχετικής βεβαίωσης από το Δήμο. Το έχει και στο Φεκ 2496/4.11.2011 αυτό το έντυπο και στο άθρο 2 παράγραφος 4 γράφει 4. Μετά τη συμπλήρωση του, ο φάκελος διαβιβάζεται, εντός πέντε (5) ημερών, στις συναρμόδιες υπηρεσίες (υγειονομική υπηρεσία για τον υγειονομικό έλεγχο του καταστήματος, πυροσβεστική υπηρεσία για χορήγη− ση βεβαίωσης πυρασφάλειας, πρωτοβάθμιο συμβούλιο θεάτρων – κινηματογράφων και λοιπών αιθουσών για γνωμοδότηση). Οι ανωτέρω υπηρεσίες οφείλουν μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την παραλαβή του, να έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ελεγκτικές ενέργειες. Η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εκδίδεται μέσα σε δέκα (10) ημέρες, αφότου ολοκληρωθεί η ανωτέρω διαδικα− σία με την επιστροφή του φακέλου στον οικείο Δήμο και εφόσον πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις. Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των τριάντα (30) ημερών, λογίζεται ότι η άδεια έχει εκδοθεί. Ο ενδιαφε− ρόμενος μπορεί με αίτησή του να ζητήσει τη χορήγηση σχετικής βεβαίωσης από το Δήμο. Έχω κάνει αίτηση για άδεια και έχουν περάσει ήδη 33 μέρες από τη μέρα που πήρα πρωτόκολλο. Δεν μπορώ να κατανοήσω ακριβώς τη παραπάνω παράγραφο όμως. Στο δήμο που πήγα και ρώτησα μου είπαν ότι δεν είναι 30 μέρες από τη μέρα που πήρα πρωτόκολλο και κάπως έπαιζαν με τις λέξεις. Μου έλεγαν ότι το υγειονομικό δεν τους έχει στείλει το φάκελο ακόμα άρα δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι. Ότι έχουν 10 μέρες αφού έρθει ο φάκελος κλπ κλπ. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω επ αυτού?
  2. Έχω ένα σπίτι που έχει 2 κλιματιστικά στα 2 δωμάτια και κανένα άλλο σύστημα στους υπόλοιπους χώρους. 1) Για τους υπόλοιπους χώρους προσθέτω θεωρητικό σύστημα αναφοράς με λέβητα? 2) οι αυτοματισμοί αφού πρόσθεσα το θεωρητικό σύστημα γίνονται Δ? Η είναι Β λόγω κλιματιστικών?
  3. Δυστυχώς όχι. Είναι απαραίτητο να είναι 1:10000
  4. Γεια σας Είμαι νέος στο forum και δεν γνωρίζω καλά τα κατατόπια. Συγχωρέστε με αν το βάζω σε λάθος thread Μου είναι απαραίτητο σε ένα έργο να έχω τοπογραφικό συγκεκριμένης περιοχής από κάποια υπηρεσία. Στράφηκα στην γεωγραφική υπηρεσία στρατού αλλά δίνουν μόνο σε κλίμακα 1:5000 ενώ χρειάζομαι 1:10000. Κάπου άκουσα ότι μπορώ να βρω από το υπουργείο ανάπτυξης. Γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει σχετικά? ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.