Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

anickit

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anickit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ τουλάχιστον σιγουρεύτηκα ότι το αρνητικό είναι λάθος. Βασικά, οι χάρτες 1:50000 γράφουν μόνο στις γωνίες τους φ,λ ΓΥΣ 1978. Στις επιλογές που έχω από το πρόγραμμα coord, είναι μόνο η HATT Φ. Χ.1:50000. Μάλλον αυτό που φταίει είναι ότι πρέπει από κάτω να επιλέγω το συγκεκριμένο φύλλο χάρτη. Όταν επιλέγω το αντίστοιχο βγαίνουν θετικά. Είναι όμως αυτό ΕΓΣΑ 87 ή πρέπει να βρώ κάποιο άλλο πρόγραμμα??
  2. Συνάδελφοι καλημέρα. Προσπαθώ να μετατρέψω τις συντεταγμένες φ, λ που παίρνω από τους χάρτες ΓΥΣ σε χ,ψ ΕΓΣΑ 87. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα του coord, επέλεξα το γεωδαιτικό σύστημα προέλευσης δεδομένων (ΓΥΣ ΕD50 Ελλάς φ,λ) και ως σύστημα αποτελεσμάτων το ΗΑΤΤ (Φ.Χ. 1:50.000). Η ερώτηση είναι οι συντεταγμένες που διαβάζω στο χάρτη 1:50.000 είναι ΓΥΣ ΕD 50 Ελλάς???? Και μετά στα αποτελέσματα το Υ μου το βγάζει αρνητικό. Αυτό είναι σωστό ή κάτι έχω κάνει λάθος???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.