Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

JOY

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

JOY's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να σας πω τι είναι για μένα το παράλογο? ότι ο πελάτης μου πριν λίγα χρόνια πλήρωσε (off the record) στην αγορά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και το τμήμα που αυτή τη στιγμή έχει δασωθεί, με την λογική οτι αφού κάποτε ήταν καλλιεργήσιμη έκταση (με πεζούλια κ.ο.κ.) θα του την δώσει το δασαρχείο, αλλά φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Και ξαφνικά, ξεφύτρωσε πάνω σε αυτήν η εταιρεία που θέλει να εγκαταστήσει τα φωτοβολταικά. Και ενώ την γύρω περιοχή την έχει αγοράσει όλη, έρχεται η εταιρεία και μπαίνει στη μέση... Ούτε τα προσύμφωνα αγοράς που είχε ο πελάτης μου κάνει, και περιλαμβάνουν και το τμήμα αυτό, δεν μετρούν στην ΡΑΕ για ένσταση! Λογικό άραγε?
  2. Συνάδελφοι τα πράγματα έχουν αλλάξει! Πρόσφατα μιλούσα με το δασάρχη της περιοχής μου ο οποίος μου δήλωσε ότι ετοιμαζόταν να "νοικιάσει" χαρακτηρισμένη δασική έκταση, με χαμηλή βλάστηση, σε εταιρεία που ξεφύτρωσε δίπλα στην ιδιοκτησία πελάτη μου ούτως ώστε να εγκαταστήσει φωτοβολταικα! Μα απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι εδώ και τόσα χρόνια κατάφεραν και έκαναν αίτηση στη Ρ.Α.Ε. και θα πάρουν και έγκριση για μια έκταση που ξεκάθαρα είναι δασική, φυσικά και δεν είχαν ποτέ τίτλους ιδιοκτησίας, αλλά και φαίνεται ότι ουδέποτε είχαν σχέση με την περιοχή αυτή!!! Απορώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.