Μετάβαση στο περιεχόμενο

Engineer C

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Engineer C's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναί rachi αυτό ακρίβως εννοώ,το ποσοστό που επικρατεί στην αγορά.
  2. Καλησπέρα είμαι νέος πολιτικός μηχανίκος και θα ήθελα κάποιες συμβουλές σχετικά με το ποσοστό αμοιβής μελετών και αδειών.Το ποσοστό που έχει 'καθιερωθεί' αναφέρετε στην αμοιβή σύμφωνα με το ΤΕΕ ή αναφέρετε στο τελικό ποσό[ μαζί με την έκπτωση] ?και σε αυτό το ποσοστό συμπεριλαμβάνονται και τα αναλόσιμα έξοδα[εκτύπωσεις,βενζίνη κτλ]?Επίσης εκτός απο την αμοιβή του μηχανικού για την υπογραφή τι ποσοστό ισχύει για την διεκπεραίωση αδείων? Για τα παραπάνω θέματα τι ισχύει στην περίπτωση έκδοσης άδειας σεισμόπληκτων? Ευχαριστώ!!
  3. καλησπερα και καλη χρονια!!!! Θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να περιλαμβανει ενα πληρες βιογραφικο σημειωμα για εναν πολιτικο μηχανικο,πρεπει να αναγραφονται προπτυχιακες εργασιες???? ειναι καλυτερο ενα βιοραφικο να ειναι συντομο και συγκεκριμενο η αναλυτικο και λεπτομερη? ευχαριστω! Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. γενικά τι ποσοστό επιτυχίας έχει ?θέλω να πω ,αν το μεγαλύτερο ποσοστό δεν καταφέρνει να τελειώσει το μεταπτυχιακό κάτι δεν πάει καλά !!με την έννοια ή είναι πολύ δύσκολα ή θέλει πολύ τρέξιμο και δεν συνδυάζετε με δουλειά κάτι που οι περισσότεροι σίγουρα έχουν
  5. Αυτό που με φοβίζει είναι αν θα μπορώ να συνδυάσω δουλειά και μεταπτυχιακό, γιατί από ότι λες έχει πολύ τρέξιμο το συγκεκριμένο Που μπορώ να βρω στο ιντερνετ πληροφορίες για τις θεματικές ενότητες του ανοιχτού πανεπιστημίου ?
  6. Την θεωρείς καλή σαν ιδέα για το ανοιχτό πανεπιστήμιο ?έχεις κάνει εσύ μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο τομέα η έχεις ακούσει κάτι για αυτό?
  7. Γεια σας συνάδελφοι, Μόλις τελείωσα την σχολή μου ως πολ. μηχανικός και θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό. Ο βαθμός μου δεν είναι υψηλός ώστε να με δεχτούν στο πανεπιστήμιο που τελείωσα, θα ήθελα να ρωτήσω αν η λύση του ανοιχτού πανεπιστημίου είναι καλή ,επίσης θα ήθελα να ξέρω τον βαθμό δυσκολίας Ευχαριστώ πολύ
  8. Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζετε κάποιο στατικό πρόγραμμα για ξύλινες κατασκευές ?αν ναι που μπορώ να το βρω? ευχαριστω Edit: Πρίν κάνετε καινούρια δημοσίευση, κάνετε Αναζήτηση για να δείτε εάν υπάρχει το ίδιο ή παρόμοιο θέμα δημοσιευμένο. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στον τίτλο θέματος, όσο και στην δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Το θέμα θα κλειδωθεί έως ότου μεταφερθεί.
  9. δηλαδή να ψάξω βιβλιογραφία που αναφέρεται σε ξύλινες κατασκευές και οχι σε προκατ?
  10. Ναι ειναι ξυλινος σκελετος με μονωτικό υλικο,αλλα προκατ λέγονται και αυτα,εξαλου υπαρχουν διαφορα είδη,οπως προκατ με μεταλλικό σκελετο
  11. θα ήθελα για ξύλινο σκελετό,παράληψη μου συγνώμη!το βιβλίο που μου προτείνεις περιέχει προκατ και με ξύλινο σκελετό?
  12. Καλησπέρα Εργαζομαι σε ενα τεχνικό γραφείο που ασχοληθείτε με προκατ θα ήθελα όμως να το ψάξω περισσότερο,μήπως γνωρίζετε κάποια σελίδα στο ίντερνετ ή κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται στην ξύλινη κατασκευή προκατ?? ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.