Μετάβαση στο περιεχόμενο

φάνης αναδιώτης

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

φάνης αναδιώτης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....δυστυχώς μου επιβεβαιώσατε αυτό που φοβόμουν (τώρα γιατί εγώ ο μ@κ@κας....περίμενα ότι θα γίνει κάτι είναι άλλη κουβέντα) Κουράγιο & καλή συνέχεια σε όλους/ες
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα.......έχουμε κανά νεότερο με το θέμα της ένστασης? ήρθε σε κάποιον από εσάς νέο ειδοποιητήριο με τις περσινές-"μειωμένες" εισφορές? Αν δεν μας έρθει το νεο ειδοποιητήριο (και θέλουμε-μπορούμε) να πληρώσουμε τι πληρώνουμε? (περσινές ή προσαυξημένες εισφορές)
  3. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Ότι αφορά το (-1), από τα περίπου 200m2 στα 50 έχουν εμπορεύματα σε 2 δωμάτια και ο υπόλοιπος χώρος είναι ενιαίος με κινητά χωρίσματα απλά και μόνο για οριοθετούνται τα γραφεία. Άρα σχετικά εύκολα μπορεί αυτός ο χώρος να "σουλουπωθεί" σε αποθήκη. Και γω δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να ασχοληθώ - άλλο αντικείμενο ασχολίας - αλλά δεδομένων των συνθηκών έκρινα ότι πρέπει να το κυνηγήσω. Επειδή πρέπει να δώσω μία προσφορά αν θέλει κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Το email έιναι [email protected] Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και καλές δουλειές σε όλους μας.
  4. Καλησπέρα σας,......όπως λέει και ο τίτλος θέλω την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω τι τιμή να δώσω. Δεν έχω ασχοληθεί με ανανεώσεις ξανά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορά νέο κτίριο (του 2005), με ισόγειο, 1ο & 2ο όροφο.Σαν κύρια χρήση είναι γραφεία. Το εμβαδό του κάθε επιπέδου είναι περίπου 200μ2. Επίσης, υπάρχουν δύο υπόγεια....το (-1) ίδιου εμβαδού είναι σαν αποθήκη και το (-2) είναι το garage με 12 θέσεις parking. Υπάρχει εγκατεστημένο μόνιμο πυροσβεστικό συγκρότημα στο -2 όπως επίσης springlers στο (-2) και δίκρουνο στο επίπεδο του δρόμου. Όλοι οι όροφοι έχουν ανιχνευτές καπνού.....και υπάρχει ξεχωριστή έξοδος διαφυγής από το garage. Η εταιρεία ασχολείται με συστήματα πληροφορικής και γι΄αυτό τον λόγο οι αποθήκες (-1) είναι άδειες και χρησιμοποιούνται σαν γραφεία!!!! Αν υποθέσουμε ότι οι κατόψεις και γενικά τα σχέδια αποτυπώνουν την πραγματικότητα και δεν χρειάζονται αλλαγές χρήσης σε τι επίπεδα θα είναι η προσφορά μου ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό βράδυ
  5. Καλημέρα σε όλους........γνωρίζετε να έχει γίνει κάτι με αυτό το θέμα??
  6. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Θέλω λίγο την βοήθεια σας στο εξής θέμα: Φίλος βιοχημικός έχει εδώ και 20 χρόνια μαζί με γιατρό ένα μικροβιολογικό και μου ζήτησαν βοήθεια στην ανανέωση της άδειας του εργαστηρίου. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με αδειοδοτήσεις και έχω μπερδευτει σχετικά με το ποιο διάταγμα πρέπει να ακολουθήσω. Στο ΠΔ 84/2001 είναι ξεκάθαρος ο διαχωρισμός μεταξύ ιατρείου και μικροβιολογικού σχετικά με το ποιος δίνει την άδεια λειτουργίας (Ιατρικός Σύλλογος & Νομαρχία). Στο ΦΕΚ 713 // 13-03-2012 (στον νόμο Λοβέρδου) δεν αναφέρει πουθενά την Νομαρχία ούτε κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στα μικροβιολογικά & στα ιατρεία. Επίσης δεν χρείαζεται μελέτη από ηλεκτρολόγο μηχανικό και ο χρόνος έκδοσης της άδειας από 4 μήνες(μιλάω μόνο για τα μικροβιολογικά που χρειαζόντουσαν άδεια ίδρυσης και άδεια λειτουργίας) θέλει 1 μήνα για να εκδοθεί. Είμαι κάπου λάθος??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.