Μετάβαση στο περιεχόμενο

dmos

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dmos

  1. Ο Δρόμος είναι Ταϋγετου, εντός Ζώνης Β στο παλαιό Ψυχικό. ευχαριστώ,
  2. Παρακαλώ θα ήθελα να πληροφορηθώ την ορθή Τιμή Ζώνης που πρέπει να εφαρμόζεται στις τακτοποιήσεις του Ν.4495/17 για ακίνητα που ευρίσκονται στην Β Ζώνη του Παλαιού Ψυχικού, Η τιμή ζώνης έχει αλλάξει αρκετές φορές και υπάρχει σύγχυση για ποια τιμή πρέπει να εφαρμόζεται στις τακτοποιήσεις του Ν.4495/17. Από την έρευνα που έχω κάνει (και μεσα στο forum) ισχύουν τα εξής: Αρχική Τιμή Β’Ζώνης Π.Ψυχικού προ 2011: 5.150 €. Τροποποιήθηκε στις 26.02.2011 σε 8.000 €. Από τότε έχουν μεσολαβήσει πολλές αποφάσεις που συνεχώς αναδιαμόρφωναν τις Τιμές Ζωνών του Π.Ψυχικού. Η Τιμή για την Β’ Ζώνη έχει λάβει τις ακόλουθες τιμές: 1. 4.000 € 2. 5.150 € 3. 3.750 € 4. 3.100 € (πρόσφατη μείωση) Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσα να έχω μια απάντηση στο ερώτημα: Τι εφαρμόζουμε στις τακτοποιήσεις του Ν.4495 και πως τεκμηριώνεται αυτό ? Απευθύνθηκα στο TEE αλλά δεν έλαβα απάντηση Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί.
  3. Συνάδελφοι είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει (εδώ και αρκετό καιρό). Να παίζουμε κλεφτοπόλεμο με τους browsers ( ή φυλλομετρητές κατά το Ελληνικώτερον) για να υποβάλουμε ή να επεξεργαστούμε μία δήλωση. 'Ηθελα νάξερα τι ρόλο παίζει πραγματικά το περίφημο Τέλος Ανταπόδοσης όταν δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό και αξιόπιστο σύστημα που να μας εξυπηρετεί πραγματικά και είναι τρωτό και ευάλωτο σε κάθε αναβάθμιση ή ενημέρωση ασφαλείας ενός φυλλομετρητή. Δεν σχολιάζω καν την παιδική ανακοίνωση-διαπίστωση με κόκκινα γράμματα που υπάρχει αναρτημένη στην σχετική ιστοσελίδα του ΤΕΕ χωρίς καμμία τεχνική οδηγία ή άλλη πρόταση.
  4. Συνάδελφε σε ευχαριστούμε, μόλις το χρησιμοποίησα ( με απόλυτη επιτυχία) για ανάκτηση φωτογραφιών απο καρτα SD που είχαν σβησθεί απο λάθος.
  5. συγκρίνεις με ότι ίσχυε την κρίσιμη ημερομηνία ισχύος του Ν.4014/11 (και κατ' επέκτασιν του Ν. 4178/13) δηλ. την 27.7.2011, όπου δεν υπήρχε ο ΝΟΚ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.