Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

GRET

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

GRET's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να είσται καλα παιδία για τις συμβουλές σας. Αφου λέτε ότι είναι αυκολό πρόγραμμα θα προσπαθίσω να μάθω μόνος μου ή αλλιως θα πάω στα σεμινάρια.
  2. Αυτό είναι, σας ακούω και χαιρομαι και εγώ είμαι απο την βόρεα Ελλάδα αλλα τώρα δουλέυώ στην Αθήνα αλλίως θα ερχόμουν και εγώ.
  3. Γεία σας σε όλους, μόλις βγήκα απο το πολυτεχνείο και προσπαθώ να βρώ καμία δουλίτσα πάνω στο αντικείμενο που σπούδασα και τα εδιαφέροντά μου (μελέτη και κατασκευή συστημάτων θέρμανσης, ψύξης, κληματισμός, πυρασφάλεια,Φυσικό αέριο κ.τ.λ ). Αυτό που διαπίστωσα όμως είναι ότι όλοι ζητάνε πο πρόγραμμα 4M και εμπειρία 5 χρόνια. Θέλω να ρωτήσω για το 4M, υπάρχει κανείς στο φόρουμ που το έχει μάθει και αν ναι με ποίο τρόπο, γιατί εγώ δεν βρίσω κανένα καλό βιβλίο πάνω στο θέμα μίπως διοργανώνονται κάποια σεμινάρια ?
  4. Να είσαι καλά Χάρη για τις πληροφορίες σου. Εχω ακούσει ότι πολλές Ελληνικές Τράπεζες πηγαίνουν τελευταία στην Ουκρανία και ανοίγουν εκεί τα καταστηματά τους. Συγχρόνος, για να τους εξυπηρετήσουν πηγαινουν και οι Ελληνες Μηχανικοί ή κάποιες ελληνικές εταιρείες. Για τους νέους Μηχανικούς είναι ότι πρέπει και καλά λεφτά και κυρίως καλή εμερία, αλλα ποτέ μου δεν κατάφερα να βρώ καμία τέτοια άκρι αν και ξεκίνησα να ψάχνω απο το 4 έτος που πολυτεχνίου μου. Αν γνωρίζεις εσύ ή κανένας άλλος τίποτα πάνω στο θέμα αυτό ρίξτε τις ιδέες σας.
  5. Γεια σας αγαπητοι συνάδελφοι, είμαι νέος Μηχανολογος-Μηχανικός και έχω μία ερώτηση στους σεβαστούς παρευρισκώμενους στο φόρουμ. Τελευταία ακόυμε πολλά για τις Ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες που αναπτύσονται πρός την Ουκρανία και Ρωσία. Σκέφτικα μίας που γνωρίζω την γλώσσα θα μπορούσα να πάω εκεί για δουλία, γνωρίζει κανείς τίποτα συγκεκριμένο (εταιρείες, ανθρώπους τηλέφωνα κ.τ.λ.) ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.