Μετάβαση στο περιεχόμενο

sta8is

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ειδα κατι ξυλινα σπιτακι απολυ ωραια και πολυ φτηνα. και οικολογικα !!! μαλον ενα τετοιο θα βαλω και οχι τροχοσπιτο. δεν νομιζω να θελει ιδιετερες διαδικασιες. ξερω αρκετα σπιτια πολιτικων, τσιμεντένιες βιλες, που ειναι μεσα σε δρυμούς !!! σε μενα θα σκαλώσουνε...
  2. Δηλαδή δεν γνωρίζει κανείς αν επιτρέπονται τα τροχόσπιτα π.χ. ή οι τροχοβίλες ? Αν επιτρέπεται ενα μικρό κτισμα - αποθήκη για τα εργαλεία ? Μια ράμπα τσιμεντένια για το αυτοκίνητο ?
  3. Τα έγγραφα που αναφέρατε υπάρχουν ήδη. Άρα μπορώ να πάρω ρευμα και νερό και να έχω εκεί ένα τροχοσπιτο πχ, ή τροχοβίλλα? Αυθέρετο είπα ότι δεν υπάρχει. είναι ένα οικόπεδο περιφραγμένο σε οικισμό.
  4. Γειά σας, εχω αγοράσει ενα μικρό οικοπεδάκι εκτός σχεδίου (500 τ.μ.) χωρίς κτίσμα, στην οινόη. δεν ειναι αιγιαλός, δεν είναι δασική έκταση, δεν εχει αρχαία εκει. Εχει γυρω του ένα οικισμό μέ αυ8έρετα σπίτια, και υπάρχουν ρημοτομημένοι δρόμοι με άσφαλτο. Τα δε σπίτια που βρίσκονται σε αυτόν τον οικισμό έχουν νερο και φώς (ρευμα). Μάλιστα έχω ένα χαρτί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, που λεει οτι είχε πληρώσει μερίδιο για τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Το διπλανό σπίτι έχει νερό, κολόνα ΔΕΗ και ρευμα, απο την οποία μπορεί να έρ8ει και σε εμένα ρευμα. Τέλος, εγώ είμαι ανάπειρος συνταξιούχος (πάσχω απο καρδιακή ανεπάρκεια), και εχω ανάγκη μεγάλη να μείνω εκεί για το οξυγόνο. Τα ερωτήματά μου είναι: 1)μπορω να πάρω νερό στο οικόπεδο και πως ? 2)μπορώ να πάρω ρευμα και πως ? 3)μπορώ να βαλω ένα κτίσμα και αν ναι τι διαστάσεων περίπου? 4)αν δεν μπορώ να χτισω μιά κάμαρα για να μείνω, μπορώ να βάλω μια τροχοβίλα? (εχετε κάτι άλλο να προτείνετε?) ...με λίγα λόγια θέλω να μείνω εκεί, χωρίς να παω φυλακή... 5)μπορώ να χτίσω μια αποθηκούλα για τα εργαλεία? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει λαμβάνοντας υπόψιν του ότι είμαι παντελώς άσχετος απο αυτά τα θέματα... χιλια ευχαριστώ !!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.