Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tarrys

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Τζακι. Τα σχεδια του διαμερισματος μου δεν εχουν ανοιγμα για τζακι. ομως εγω αγορασα το διαμερισμα με το τζακι να υπαρχει. Ειναι αυτο παρανομο? Ολα τα διαμερισματα εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα. Αυτο πριν 25 χρονια και τον προηγουμενο χρονο εμαθα οτι ισως ειμαστε παρανομοι. Τα αγορασαμε ετοιμα κατασκευασμενα.
  2. Στα σχεδια που εχω '1983 απλα στην στο μεση του σχεδιου του δωματιου υπαρχει ενα Ε. Μπορω να αγορασω το δωματιο αυτο? Ο οικοπεδουχος ο οποιος ειναι και ιδιοκτητης οροφου μου εχει προτινει να το αγορασω. Μπορω? ----------- Γ.Ο.Κ. '73. ΔΩΜΑ To σχεδιο κατοψης του δωματος δειχνει την αποληξη του κλιμακοστασιου, δειχνει το μηχανοστασιο και κολητα στο μηχανοστασιο ενα δωματιο 12Μ2γραφει δωματιο . Στην αιτηση βλεπω οτι υπαρχει ογκομετρικος προυπολογισμος για τα ανωθεν στην ταρατσα 29,70Μ2Χ2,70=80. Το χρησιμοποιει ο ιδιοκτητης (οικοπεδουχος ) 20 χρονια τωρα. Μου το πουλαει στο ιδιο συμβολαιο μαζι με τον 5ο οροφο.
  3. Η αιτηση για μια 5οροφη πολυκατοικια με δωμα εγινε 1983 Στο δωμα στην ταρατσα εγινε και ενα δωματιο. Η αδεια ομως βγηκε χωρισ να αναφερει το δωματιο. Μονο.... αδεια 5οροφης οικοδομης με πιιλωτη. Το δωματιο που εγινε ειναι Ο.Κ.?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.