Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

chkas

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

chkas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι ξέρει κανείς την ωριαία αμοιβή για τεχνικούς ασφαλείας?Πρόκειται να για εταιρεία Β κατηγορίας(50 ώρες απασχόλησης/έτος). Επίσης την αμοιβή για σύνταξη μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου?
  2. Ξέρει μήπως κάποιος πώς καθορίζεται ποιές βιομηχανικές-βιοτεχνικές μονάδες είναι χαμηλής-μέσης και υψηλής όχλησης?? Παρακαλώ χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση.
  3. Είμαι απόφοιτος της σχολής και έχω δικαιώματα και Μηχανολόγου Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού...Το παράδοξο είναι ότι σε κάποιες νομαρχίες στα δίνουν και σε κάποιες όχι..Πήγα και τα πήρα από άλλη νομαρχία κι εγώ λοιπόν ,όχι την οικεία...
  4. Είμαι διπλωματούχος του τμήματος..Όσα σου έχουν αναφέρει ισχύουν.Αν σου αρέσει το επάγγελμα του συμβούλου επιχειρήσεων περισσότερο από αυτό του καθαρά κατασκευαστή Μηχανολόγου Μηχανικού...Αυτή είναι η σχολή για σένα..Κοίτα καλύτερα το πρόγραμμα σπουδών κι ακόμα καλύτερα ρώτα επιπλέον ερωτήσεις από κοντά έναν Μ.Π.Δ..(www.tuc.gr) Ζητώ συγγνώμη για τη δεύτερη συνεχόμενη απάντηση αλλά δεν άντεξα..Τα Χανιά είναι η χαρά της γυναίκας δυστυχώς φίλε μου,το χειμώνα..Ευτυχώς υπάρχει και το Ρέθυμνο κοντά..
  5. Έχω κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις προς τους εμπειρότερους από μένα μηχανικούς: 1)Πρόκειται για έργο κατηγορίας βιομηχανίας Β4(ΜΠΕ,ΕΠΟ και κάποια δικαιολογητικό μόνο),πόσα χρήματα να ζητήσω?Η εταιρεία μου έχει αναθέσει και άλλες δουλειές στο παρελθόν και είναι ευχαρηστημένοι. 2)Πόσο καιρό κάνει η έγκριση περιβαλλοντικών όρων περίπου και αν είναι καλύτερο να δώσω έγω στις άλλες νομαρχιακές υπηρεσίες κλπ την ΜΠΕ και την αίτηση για έγκριση περιβαλλοντικών όρων και να μην πάνε τα έγγραφα υπηρεσιακά(αλήθεια σε ποιές υπηρεσίες εκτός της διεύθυνσης περιβάλλοντος πρέπει να στείλω την ΜΠΕ για έγκριση περιβαλλοντικών όρων??) 3)Η έκδοση άδειας λειτουργίας από την δ/νση ανάπτυξης πόσο καιρό κάνει και τι θα πρέπει να ζητήσω από την εταιρεία να προσέξει κατά τον επιτόπιο έλεγχο?? 4)Υπάρχει έτοιμη φόρμα αίτησης για έγκριση περιβαλλοντικών όρων στην νομαρχία?? Εάν είσαι μηχανικός όπως αφήνεις να εννοηθεί, τότε σε παρακαλώ να αναγράψεις την ειδικότητά σου στο προφίλ σου. Επίσης τα θέματα αναρτώνται 1 μόνο φορά. Δε γεμίζουμε το φόρουμ με τα ερωτήματά μας σε όλες τις κατηγορίες. Ευχαριστώ, GRTOPO
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.